Connect with us

slideshow

Νικολαΐδης: ‘Αφιερώνω την άνοδο στον Σωκράτη Κιούρκο’

Published

on

Η Ειρήνη Πετρούπολης είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια Β’ Κατηγορίας στον πρώτο όμιλο εξασφαλίζοντας έτσι την πολυπόθητη άνοδο. Η πορεία των κυανοκίτρινων φέτος μαρτυρά ότι δίκαια προβιβάστηκε και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι σε Άφοβο, Άγιο Θωμά και Αθηναϊκό ώστε να εκτροχιαστεί. Μάλιστα, η νίκη κόντρα στον Ηρακλή Περιστερίου με 2-0 έδωσε το έναυσμα να ανοίξουν τις σαμπάνιες στα αποδυτήρια.

Ο αρχιτέκτονας αυτής της πορείας, Γαληνός Νικολαΐδης, μίλησε για την νίκη επί του Ηρακλή, την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου αλλά και για την συνέχεια χωρίς να κρύψει την ικανοποίηση του για την φετινή επιτυχία.

Αρχικά για την αναμέτρηση στο Περιστέρι, τόνισε: ”Το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν μια ευκαιρία να δώσουμε άφθονο χρόνο συμμετοχής σε νέα πρόσωπα και να δείξουμε ότι είμαστε πλήρης. Επικρατήσαμε δίκαια, μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ ενώ παίζαμε χωρίς άγχος μετά την γκέλα του Άφοβου την προηγούμενη μέρα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ηρακλή στην μάχη που κάνει για την σωτηρία.” 

Αμέσως μετά έκανε μια αναφορά στον επόμενο στόχο: ”Πλέον κοιτάμε την συνέχεια με τον ίδιο ρυθμό. Πανηγυρίσαμε την Κυριακή, αλλά από Δευτέρα άρχισε ξανά η δουλειά. Μετά το πρωτάθλημα, επόμενος στόχος η διατήρηση του αήττητου εντός έδρας όπου δεν έχουμε ούτε ισοπαλία και αποτελεί το όπλο μας στην φετινή πορεία. Επιπλέον, θα αρχίσει ο προγραμματισμός σιγά σιγά για την νέα χρονιά και οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ.” 

Στην συνέχεια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συντελεστές αυτής της πορείας: ”Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την δουλειά και την φετινή προσπάθεια. Είμαστε πρωταθλητές! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο με την Διοίκηση αλλά και το τεχνικό επιτελείο αφού όλοι μαζί μας έφεραν στην κορυφή.”

Τέλος, ο νεαρός προπονητής αποκάλυψε για μια ακόμη φορά σε ποιον αφιερώνει την φετινή πορεία: ”Σε όλες τις συνεντεύξεις μου τονίζω ότι η φετινή πορεία και το πρωτάθλημα τα αφιερώνω στον φίλο και αδερφό μου πάνω απ’όλα, Σωκράτη Κιούρκο, που δυστυχώς έφυγε πρόωρα από την ζωή…”  

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply