Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νικηφόρο φινάλε για την Δόξα Βύρωνος κόντρα στην Αγία Ελεούσα

Published

on

Νικηφόρο φινάλε σε μια μεταβατική σεζόν για την Δόξα Βύρωνος. Οι ‘κυανόλευκοι’ ξεκίνησαν από το μηδέν το καλοκαίρι μια μεγάλη προσπάθεια, ώστε ο σύλλογος να πρωταγωνιστήσει και κοιτώντας την τελική κατάταξη, η τέταρτη θέση με τους 54 βαθμούς είναι ένα καλό πρόγευμα για την συνέχεια. Ο τελευταίος αγώνας έγινε στον Βύρωνα και συνοδεύτηκε με νίκη 2-1 επί της Αγίας Ελεούσας, η οποία ολοκλήρωσε μια περίεργη χρονιά στην ενδέκατη θέση αριθμώντας 43 πόντους.

Στην εικόνα του αγώνα, ο Κασσιανός που πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο άνοιξε το σκορ στο 41′ με ωραίο τελείωμα. Οι δύο ομάδες συνέχισαν ορεξάτες στο δεύτερο ημίχρονο και στο 69′ ο πιο σταθερός παίκτης της ΑΠΕ για φέτος, Μανώλης Πολυκρέτης, ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 79′ ένα ακόμα νέο παιδί για την Δόξα που ακούει στο όνομα, Νίκος Πλούμης.

Διαιτητές: Μαραθωνίτης Μ., Αθανασίου Γ., Κασιμάτης Α.
Δόξα (Λ. Ρόππας – Δ. Ζυγούρης): Βακερλής Στρ., Χαλβατζής, Κατσούδας, Βακερλής Π., Ρόππας, Βλάχας (59′ Ντεμάι), Κασσιανός, Παρασκευόπουλος, Πλούμης, Γεωργουδάκης (89′ Νομικός), Κοτόφ (80′ Πυρπυρής).
Αγ. Ελεούσα (Κώστας Μιχάλης): Ζούκας, Ζαχαριουδάκης (70′ Περούλης), Καργιώτης, Γιολδάσης (46′ Μπαμπίκης), Μιχελής, Βατίστας, Κωστάλας, Κλωνάρης, Σαρλάς (85′ λ.τρ. Αθανασίου), Πολυκρέτης, Λαναράς.