Connect with us

7ος Όμιλος

Νικηφόρο το φιλικό για τον Πανθηραϊκό

Published

on

Νικηφόρο ήταν το τελευταίο τεστ του Πανθηραϊκού πριν την πρεμιέρα της επόμενης Κυριακής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, με την ομάδα του Γιώργου Αρχοντάκη να επικρατεί 2-0 του Ηροδότου που είχε στον πάγκο του τον πρώην προπονητή των Σαντορινιών Μανόλη Παπαματθαιάκη.

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, ο Πανθηραϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, δημιούργησαν ευκαιρίες, είχαν ένα δοκάρι, ενώ όποτε χρειάστηκε ο Αθανασίου και ο Ζωντός αντέδρασαν σωστά, κρατώντας ανέπαφη την εστία τους.

Το 1-0 έγινε από τον Περιάλη στο 15΄με ένα «κεραυνό» που έφυγε από το δεξί του πόδι, με τον Κεφαλά στο 80′ να κάνει το τελικό 2-0 με κεφαλιά.

Πλέον ο Πανθηραϊκός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου την επόμενη Κυριακή θα υποδεχτούν τον Ερμή Κυβερίου.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων εκπροσωπήθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι από τον Μάριο Γαλανό.

Διαιτητής ήταν ο Ελευθεριάδης, με βοηθούς τους Παντελάκη και Κουλακιώτη.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης) : Αθανασίου, Ζέλιος, Ρεπετσάς, Μπίρης, Λούκα, Φύτρος, Μανιάς, Περιάλης, Παναγιωτόπουλος, Κεφαλάς, Γκίκας.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κωλέτσης, Πολυκρέτης, Αγοραστός, Ζωντός, Ματσιώτας και Μενδρινός.

Ηρόδοτος (Παπαματθαιάκης) : Κασμερίδης, Κανδυλάκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Ντανιελ, Μπαλάφας, Φραγκουλάκης, Εντισον, Παπαδάκης, Γιαλούσης, Μωραΐτης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κουράκης, Ετον, Ρετζεπ, Φουκαράκης, Παναγιωτάκης, Καργιωτάκης, Γαρεφαλάκης, Παρθενιάδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply