Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη-χρυσάφι για το Παλαιό Φάληρο

Published

on

Άλλη ομάδα δείχνει πως είναι το Παλαιό Φάληρο, με τον Γιάννη Γαζή στην τεχνική ηγεσία του αφού η ομάδα των νοτίων προαστίων το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Ζωγράφου, παρουσιάζοντας ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με τα τελευταία ματς. Με το τρίποντο αυτό, οι ‘κυανέρυθροι’ έπιασαν τον Γκυζιακό στην 7η θέση αφού αμφότεροι έχουν συγκεντρώσει 13 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Αστέρα που παρέμεινε στην 5η θέση με έναν πόντο παραπάνω.

Κομβικό ρόλο στον αγώνα έπαιξε το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι μπήκαν από τα πρώτα λεπτά δυνατά και προηγήθηκαν στο 7′ με πλασέ του Σακελλαρίου. Στο 23′ ο Τερλελής με κεφαλιά έκανε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 83′ με τον Νικολαϊδη σε 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ντόνε

Διαιτητές: Αργυρός, Καραγιαννίδης-Ρέντζελος

 

Σε ακόμη ένα ματς, οι παίκτες του Γιάννη Γαζή αφιέρωσαν τη νίκη στην… ψυχή της ομάδας, Σωτήρη Σκαφτούρο, από τον οποίο ζήτησαν να επιστρέψει στο σύλλογο.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Ηρακλής, Λουμίδης, Μάλης, Τερλελής, Καράκαλος, Λεκαράκος (57′ Κέντρος), Σακελλαρίου, Μαρούσης, Καραγιάννης (80′ Αλεξάτος), Ντόνε, Κωνσταντινίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ: Λέκκας, Στραβοδήμος, Αμπατζής (20′ λ. τρ. Χελιώτης), Κυριαζής, Παπαθανάσης, Εξηντάρης, Χατζησπύρος, Μπούρας, Νικολαΐδης, Κυριακόπουλος (70′ Παπαβασιλείου), Πανταζόγλου (46′ Μπεθάνης).