Connect with us

3ος Όμιλος

Νίκη στην πρεμιέρα για Ζευγολατιό

Published

on

Με τον καλύτερο τδυνατό τρόπο μπήκε το Ζευγολατιό στο νέο πρωτάθλημα επικρατώντας μέσα στη Πύλο με 0-1 του Τσικλητήρα χάρις σε γκολ του Ατματσίδη.

Οι γηπεδούχοι παρότι είχαν καλή εικόνα δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη αφού βρήκαν μπροστά τους ένα καλοδουλεμένο σύνολο που θα κάνει αρκετές… ζημιές.

Στο α’ μέρος ο Τσικλητήρας μπήκε δυνατά με τον Τσάτσο να επιχειρεί το σουτ και οι αμυντικοί να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή. Στο 22′ ο Χρυσαφίδης σούταρε χωρίς να ανησυχήσει ο Παλλιγγίνης, με τον Παινέση στο 40′ να διώχνει προτού ο Μικελάτος γίνει απειλητικός. Στην επανάληψη, το Ζευγολατιό μπήκε δυνατά και κατάφερε να σκοράρει στο 60′ χάρις σε πέναλτι του Ατματσίδη που κέρδισε ο Χρυσαφίδης από τον Γραμματικόπουλο. Στο 67′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ όμως το σουτ του Κερμενίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Η κατάταση για το Ζευγολατιό έγινε δύσκολη στο 68′ αφού ο σκόρερ Ατματσίδης αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 83′ ο Τσικλητήρας είχε καλή στιγμή. Ο Κερμενίδης απέφυγε δυο παίκτες απο αριστερά, έκοψε στον Μπίζο που σούταρε, η μπάλα έφτασε στον μικελάτο που έκανε νεο σουτ αλλά κόντραρε ο Σιγάλας

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ (Κακαλέτρης) Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Ρούσσης, Μπίζος, Καραμπάς (85′ Γιακουμής), Κυριαζόπουλος, Μικελάτος, Χοτζάι, Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Κερμανίδης.

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Τσέλιος, Βιδάλης, Παινέσης (50′ Κόρμαλης), Φυσσαράκης, Σιγάλας, Μαλαχάτης, Κλαδάκης, Ρήγας (85′ Χουσελάς), Χρυσαφίδης, Ευθυμιάδης (70′ Βελέντζας), Ατματσίδης.