Connect with us

stoplekto

Νίκη Ρέντη- Νέοι Δραπετσώνας 1-1

Published

on

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι Νίκη Ρέντη και Νέοι Δραπετσώνας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4’ με ωραίο μονοκόμματο σουτ του Καραγιάννη. Στην επανάληψη το ματς «άναψε» στο 76’ όταν ο Φράγκος ανέκοψε με σκληρό μαρκάρισμα τον Δήμου. Ο τελευταίος τον απώθησε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών και το ματς να διακοπεί για τέσσερα λεπτά. Μόλις τα πνεύματα ηρέμησαν ο διαιτητής Σκαλτσής απέβαλε τους Φράγκο και Δήμο, καθώς και τον παράγοντα της Νίκης Ρέντη Απόστολο Τσιρογιάννη, για έντονες διαμαρτυρίες.

Στο 88’ ήρθε άλλη μια φάση που έφερε αντιδράσεις. Ο Φέρκο εκτέλεσε φάουλ για την Νίκη και ο Σκαλτσής έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα του Συρίγου πάνω στον Δασκαλάκη, απόφαση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες στους φιλοξενούμενους. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Φέρκο για το 1-1. Από τον αγώνα αποχώρησε τραυματίας ο Δασκαλάκης που του σκίστηκε το φρύδι και οι Ρεντιώτιώτες συνέχισαν με εννιά καθώς είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές, ενώ ολοκλήρωσαν τον αγώνα με οκτώ καθώς στο 96’ αποβλήθηκε και ο νεοεισελθών Ζούβελος για εξύβριση.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Καπίρης, Χουτζιούμης(86’ Κατσίκης), Τσελίκας, Φράγκος, Παυλόπουλος, Διβόλης, Οσμανάι(69’ Τόννης), Τσιρογιάννης Α., Φέρκο, Δασκαλάκης, Μητακίδης(64’ Ζούβελος).

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠ.: Κυριάκος, Τσελέπης Α.(67’ Ικονόμη), Μπάρκα, Κατρακύλας, Συρίγος, Σοφιανός, Σφυρής, Καραγιάννης, Δήμος, Θεοδώρου(94’ Σκρόνιας), Σέβο.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply