Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Νίκη οι Παλαίμαχοι Πανελευσινιακού- ήττα της Ν. Περάμου

Για το πρωτάθλημα παλαιμάχων

Published

on

Για το τουρνουα παλαιμάχων Αθηνών-Πειραιώς οι Παλαίμαχοι του Πανελευσινιακού επικράτησαν 4-2 της Δραπετσώνας. Τα τέρματα της ομάδας του Τάσου Γιώργα σημείωσαν οι: Τσολάκης 2, Αθανασίου, Στεφανίδης.

Για την ιστορία αγωνίστηκαν οι:Ζέλιος, Μπακαλούμης, Τυρλής, Καλιτζάκης, Λινάρδος, Αθανασίου, Ρόκας, Τσολάκης, Κατσαρέλιας, Κατσάφαρος, Στεφανίδης, Τσατσαρώνης, Αδάμ, Χαραλαμπίδης, Χατζησίμος, Δόβρης, Καραγιάννης.

ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛ.ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Για την ίδια διοργάνωση οι Παλαίμαχοι της Νέας Περάμου σε γήπεδο 9Χ9 και χωρίς τον Μιχάλη Καψή αλλά και με ελλείψεις γνώρισαν την ήττα στην Σαλαμίνα απο τον Αίαντα με 1-3. Προηγήθηκε η ομάδα της Περάμου στο 17′ με πέναλτι το Ανδρέα Γραμματικού για να ισοφαρίσει στο 24′ ο Παπατζίκος. Στην συνέχεια ο Κούκης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Αίαντα για να πετύχει στο 58′ ο Αργύρης Μαγιάτης το τελικό 1-3.

Ο διαιτητής της συνάντησης δεν προσήλθε με αποτέλεσμα και ύστερα απο κλήρωση έπαιξε ο Μπάμπης Αγγελάκης παλαίμαχος διαιτητής στον σύνδεσμο Πειραιά).

ΠΑΛ.ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ(προπονητής Αργύρης Μαγιάτης):

Βάρκας,Αγριανίτης, Γκιόκας, Παπαμιχαήλ, Κόγιος, Κούκης, Σούσος, Μιχαλάκης, Ραπατζίκος, Βιρβίλης, Μαγιάτης. Αγωνίστηκαν και οι: Μπασιαράς,Λιάτος.

ΠΑΛ.ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ(προπονητής Χαραλάμπος Αγγελάκης): Κατσιώνης, Ασημόπουλος, Σουγιουλτζής, Τσαούσης, Μπαρκονίκος, Βαλαβάνης, Γραμματικός, Γρίβας, Πετρόπουλος, Φαχουρίδης. Αγωνίστηκαν και οι: Κρυάδας Φ., Μπαμπάνης,Τσιβλέρης.

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply