Connect with us

Uncategorized

Νίκη με 3-1 για την Ξάνθη..

Published

on

Τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα κατέκτησαν οι “Ακρίτες” επικρατώντας με 3-1 του ΟΦΗ στα Πηγάδια.

 

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε την πρωτοβουλία από το 1ο λεπτό και απείλησε για πρώτη φορά με τον Βασιλακάκη στο 12΄. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 40ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Πόι ο Βασιλακάκης νίκησε τον Πόι, ανοίγοντας το σκορ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως τελείωσε το πρώτο με την Ξάνθη να διπλασιάζει τα τέρματα της με τον Στάσιακ μετά από πάσα ασίστ του Μαρσελίνιο.

 

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να μειώσει με το πέναλτι που κέρδισε ο Σουμπίνιο και εκτέλεσε εύστοχα ο Κάλατζιτς στο 65΄. Η Ξάνθη ανταποκρίθηκε στην πίεση των Κρητικών για ένα δεκάλεπτο και κατάφερε να σφραγίσει την πρώτη της φετινή νίκη με την κεφαλιά του Σουάνη στο 90΄μετά από λάθος του Κάρολ.

 

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Εντιμάρ, Βάλλας (89′ Σταθάκης), Στάσιακ, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Ντίκα, Μάρα (59′ Σουάνης), Πόι, Μαρσελίνιο, Μαρκόφσκι (72′ Καζάκης).

 

OΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Γαλανόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν (58′ Χ. Λόπεθ), Σουμπίνιο, Παπουλής, Τ. Λόπεθ (73′ λ.τρ. Μπόντορ), Γεωργίου, Καμπάνταης (69′ Μάντζιος)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply