Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Νίκη Δροσιάς – Παμπαιανικός 1-2

Published

on

Σημαντική εκτός έδρας νίκη, επί της Νίκης Δροσιάς με 1-2, πέτυχε ο Παμπαιανικός. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κάνουν το παιχνίδι τους, αφού δύσκολα η μπάλα έφτανε προς την περιοχή του Παμπαιανικού και δεν είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο γήπεδο πιο ουσιαστικοί, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο είχαν κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου, μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και τελικά πήραν τους τρεις βαθμούς.
Μόλις στο 2΄ ο Selvija δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Πρωτόπαπα σε τετ α τετ. Στο 15΄ και στο 22΄ σουτ των Τσιγάρα και Παπασωτηρίου πέρασαν άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Δρόσου στο 38΄.
Στο 47΄ σε σέντρα του Τσιγάρα ο Γκέσουρας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του και στο 57΄ νέο σουτ του Δρόσου πέρασε άουτ.
Στο 65΄ ο Selvija με σουτ σημείωσε το 0-1 και ισοφάρισε ο Μίχας με σουτ στο 67. Στη συνέχεια ο Παμπαιανικός πίεσε περισσότερο και κατάφερε να προηγηθεί 1-2 με απευθείας φάουλ του Γκόμπλια στο 75΄. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ο Παμπαιανικός κράτησε την κατοχή της μπάλας χωρίς να απειληθεί από τη Νίκη και πανηγύρισε το σπουδαίο τρίποντο.

Διαιτητές: ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ-ΛΑΜΠΡΟΥ-ΣΟΦΙΑΣ

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Πρωτόπαπας, Κούζας (30΄Κατσέρης), Παναγιωτίδης, Μπέτσης, Γκέσουρας (80΄Πολύζος), Γιάβρης, Μαρώλιας (57΄Μηλιώτης), Νταγκούλης, Μίχας, Ελευθερίου, Δρόσος (69΄ Αγγελόπουλος) .

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΤΣΕΡΤΟΣ): Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Λάβδας (62΄Κοτροζίνης), Selvija (92΄ Cacaj), Γκόμπλιας, Κατσικώστας(88΄Δημήτρουλας), Τσιγάρας, Παρθένης (61΄Λαγός).