Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη για τη Τερψιθέα-΄Ένταση στο Βύρωνα

Published

on

Μετά από επεισοδιακό παιχνίδι, η Τερψιθέα νίκησε στη Βύρωνα την τοπική Δόξα με 2-1. Στο τέλος του αγώνα αλληλοχτυπήθηκαν οι Τυράκης και Δρακούλης με αποτέλεσμα ο διαιτητής Χαλδαίος να τους δείξει κόκκινη κάρτα. Ο ρέφερι στις παρατηρήσεις του αναφέρει ότι στο 81’ έπεσε ένα μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και κροτίδες στις εξέδρες του γηπέδου. Μάλιστα χρειάστηκε να κάνουν την εμφάνισή τους δύο διμοιρίες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας για να μπορέσουν να φύγουν οι διαιτητές και η φιλοξενούμενη ομάδα. Στον αγωνιστικό τομέα, στο 5’ ο Χαραλάμπους με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 0-1 και στο 63’ ο Δρακούλης με αυτογκόλ ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 86’ ο Κατσαμπάνης.

Πολύ καλή η διαιτησία Χαλδαίου, Λυμπερόπουλου και Σταύρογλου.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Τσιώσης, Β. Αγγελακόπουλος (56’ Ρεκλείτης), Τασιουλής (81’ Συρίγος), Βουρλούμης, Γιακουμής, Τυράκης, Πιτσινός, Δόσης (86’ Λιόκατος), Όντβογκ (74’Μιχώτας), Μουσάι, Κοτόβ.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Εξαρχάκος, Γιαννακόπουλος, Γραμματικό, Δρακούλης, Κατσαμπάνης, Ζώτος (82’ Ντούβλης), Γουρζουλίδης (54’ Νίκου), Τσακλάνος, Χαραλάμπους (91’ Σκουμπουρδής), Μπα(89’ Γιοματάρης), Σταθακόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply