Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη για Καματερό-Φωνές ο Ήφαιστος (video)

Published

on

Επεισοδιακή νίκη με 3-2 σημείωσε το Καματερό κόντρα στον Ήφαιστο Περιστερίου, ο οποίος έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία. Με αυτό το τρίποντο, οι νερατζούρι… ξεκόλλησαν από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης σε αντίθεση με τους νεοφώτιστους που παρέμειναν χωρίς βαθμό. Με τη συμπλήρωση 15′ ο Βασιλείου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Πάλλα στο 30′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 53′ ο Μπότης μείωσε σε 2-1, με τους νερατζούρι να μένουν με δέκα παίκτες στο γήπεδο στο 65′ λόγω αποβολής του Κουνάδη. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στον υπέρτατο βαθμό το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στο 72′ έφεραν το ματς στα ίσια με τον Καλαϊτζή. Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σπυρόπουλου από τον Μουρκάκη με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα θεωρώντας ότι δεν υπήρχε καν παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σπυρόπουλος ο οποίος ευστόχησε χαρίζοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη από πλευράς γηπεδούχων ο Μπούγιας.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης) Καμαντζούρας, Τρακόσης, Παππάς (85′ Δαυίδ), Μπαλαρής, Παναγιωτόπουλος (46′ Κλωνάρης), Μπούγιας, Αθανασόπουλος (57′ Λιόνας), Μανάρας, Βασιλείου, Σπυρόπουλος, Κουνάδης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Γιάννης Τάμπρατζης) Κέμπας Γιαννούλας (46′ Κασπίρης), Σφίχτης, Μουρκάκης, Μέξης, Ζαφειράτος, Μπότης, Τζαβάρας, Καλαϊτζής, Κυριαζής (10′ λ.ρ. Κεμαβόρ), Παπαγιάννης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply