Connect with us

3ος Όμιλος

Νίκη για Ερμιονίδα, 3-1 τον Αστέρα Αμαλιάδας

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες η Ένωση Ερμιονίδας που επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Αμαλιάδας που σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς μετά από εκείνο της πρεμιέρας στον Ταύρο δεν κατάφερε να πάρει βαθμό η βαμθούς.

Πάντως, η εμφάνιση των φιλοξενούμενων στο α’ ημίχρονο ήταν εξαιρετική χωρίς ωστόσο να αποφέρει καρπούς. Στο α’ μέρος οι παίκτες του Αλέξη Γαβριλόπουλου μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ με τον Μπαρμπαρούση στο 11.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε ακόμη δυο καλές στιγμές όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο 21′ και στο 42′.

Στην επαναληψη οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό και κατάφεραν μέσα σε 23′ να… κλειδώσουν την υπόθεση νίκη. Στο 51′ ο Τριμπόνιας βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Αποστολίδη που ισοφάρισε σε 1-1, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 61′ να κάνει το 2-1. Ο Τριμπόνιςα ήταν εκείνος που στο 68′ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Σελμανάι γράφοντας το 3-1.  Στο 85΄ο Καλλιακμάνης είχε όχι σε σουτ του Σχοινά διώχνοντας εκπληκτικά.

Ερμιονίδα : Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης Δουρμούσης, ( 46΄Παιδάκης), Κισσές, Σκεντεράι, Παπαιωάννου, Σελμανάι ,Αποστολίδας (73΄Σχοινάς) , Τριμπόνιας ( 87΄Μπούρας),

Αστέρας Αμαλιάδας: Καλλιακμάνης, Μπουτσικάκης Π., Νικολακόπουλος , Μπαρδούσης, Μπράβος, Μπουζούρας, Νικολόπουλος( 73΄ Μητρόπουλος) , Δούλος ( 85΄Γεωργακόπουλος) Μελετίδης, Μπαρμπαρούσης ( 73΄Σταθάτος), Παρασκευόπουλος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply