Connect with us

4ος Όμιλος

Νίκη… ανάσα για ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Published

on

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στην Προοδευτική και διατήρησε τις ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και έφτασαν στην ικη δείχνοντας περισσότερη θέληση.

Οι Χανιώτες μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να απειλήσουν στο 6′ με τον Αρσενίεβιτς να γυρίζει παράλληλα και τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν τη μπάλα. Στο 24′ οι ‘βυσσινί’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το Σουτ του Κανελλόπουλου από κοντά να μην βρίσκει στόχο. Στο 25′ ο Αρσενίεβιτς έκανε το σουτ και ο Σκιαθίτης έδιωξε, ενω στο 27′ η κεφαλιά του Κυτράκη έφυγε μόλις άουτ. Στο 31′ το πλασέ του Σουμπασάκη έφυγε άουτ στην τελευταία φάση του α’ μέρους.

Στο β’ μέρος οι Χανιωτες μπήκαν δυνατά και έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 47′ με το σουτ του Βεστάκη να περνάει λίγο άουτ. Στη συνέχεια η Προοδευτική ανέβηκε έχοντας ημαντικές τιγμές με τον Κανελλόπουλο στο 49′, Καλαϊτζίδη στο 53′ και 55′. Στο 58′ ο Βεστάκης έφυγε μόνος του απέναντι από τον Σκιαθίτη όμως δεν πλάσαρε σωστά, ενώ στο 68′ ο Βεστάκης πάλι δεν μπόρεσε να κάνει το 1-0 μετά από κόρνερ του Ντεντάκη.

Στο 74′ έγινε το 1-0, όταν ο Αρσενίεβιτς πάσαρε στο νΤσίτα και ο τελευταιος με σουτ έκανε το 1-0. Στο 85′ ο Κυτράκης βγήκε μόνος του απέναντι από τοην Σκαθίτη και έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 85′ οι Χανιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Βουρβαχάκη.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Παληγεώργος, Δημήτρης, Ντεντάκης, Κυτράκης, Ζντράβκοβιτς, Σουμπασάκης (90′ Γιακουμάκης), Αρσενίεβιτς (86′ Σταθινάκης), Τσίτας, Βεστάκης (75′ Περδικάκης).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Νίκος Κωτσοβός): Σκιαθίτης, Τσαραούσης, Ξυγκάκης, Ζίζηλας, Ζαχαράτος, Ντάλλας, Μανιδάκης, Χρήστου, Κανελλόπουλος, Πέππας (71′ Γιακούμπι), Καλαϊτζίδης (61′ Μόσχος).