Connect with us

8ος Όμιλος

Νέο… χτύπημα με Σκούμα οι Άγιοι Ανάργυροι

Published

on

Δουλειά, υλοποίηση του σχεδιασμού και λίγα λόγια…

Αυτό είναι το τρίπτυχο που ακολουθούν οι Άγιοι Ανάργυροι μέχρι στιγμής που χωρίς διθυράμβους κινούνται αρκετά έξυπνα στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να συμπληρώσουν τα κομμάτι που απομένουν στο παζλ του έμψυχου δυναμικού.

Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ήταν ο Ηλίας Μεταλλινός που ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση υπογράφοντας συμφωνητικό που ανέφερε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Επόμενος ποδοσφαιριστής που πέρασε το κατώφλι της διοίκησης και τα βρήκε σε όλα συμφωνώντας με την ομάδα ήταν ο Χρήστος Σκούμας.

Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός που είχε κατακτήσει πριν από τρία χρόνια το Κύπελλο ΕΠΣΑ με τη φανέλα του Χαλανδρίου τα βρήκε σε όλα με τους κυανέρυθρους και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Ο Σκούμας τα προηγούμενα δυο χρόνια πανηγύρισε ισάριθμες ανόδους με τον Αήττητο Σπατων σε Α’ ΕΠΣΑΝΑ και Γ’ Εθνική και αυτό δείχνει ότι θα βοηθήσει σημαντική την προσπάθεια που θα γίνει από το σωματείο.

Παράλληλα, το νέο απόκτημα της Ένωσης έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Αθηναϊδα ενώ στην τελευταία του σεζόν στο Χαλάνδρι πέτυχε 18 τέρματα.