Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέο μεγάλο… χτύπημα με Καρκασίνα ο Άγιαξ Ταύρου

Published

on

Στα χρόνια που ασχολείται με το ποδόσφαιρο έχει δείξει ότι αρέσκεται να κάνει πρωταθλητισμό ανεξάρτητα από την κατηγορία που βρίσκεται ο σύλλογος που ασχολείται.
Ο Αντώνης Τσάτσος όσο περνούν τα χρόνια δίνει αρκετά στα ποδόσφαιρο και ο ίδιος είναι διατεθειμένος να πράττει ανάλογα εφόσον όλα λειτουργούν ρολόι.
Σε αυτό το μοτίβο κινούνται άπαντες στον Αγιαξ Ταύρου με τον ισχυρό επιχειρηματία να δείχνει μεγάλη θέληση για να κάνει μεγάλη πράγματα και τη φετινή σεζόν.
Η τελευταία μεταγραφική προσθήκη άκουγε στο όνομα Τόνι Χαλίλι, με τον κ. Τσάτσο να σκορπάει ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας.
Παρ’ όλα αυτά, ο γνωστός σε όλους παράγοντας δεν έμεινε εκεί αφού μετά από προσωπικές ενέργειες τόσο εκείνου όσο και του τεχνικού διευθυντή των “Ερυθρόλευκων”, Γιώργου Ποδαρά τη φανέλα του συλλόγου θα φοράει ακόμη ένας ικανότατς ποδοσφαιριστής που έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του τα προηγούμενα χρόνια.
Η αναφορά μας γίνεται στον Γιώργο Καρκασίνα που συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας και μέσα σε μόλις λίγα λεπτά είπε το ”ναι” μένοντας ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε. Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός με θητεία σε αρκετές ομάδες και προερχόμενος από ιδανικές εμφανίσεις είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει τον Αίαντα ώστε να παραμείνει ανταγωνιστικός.
Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ευρώτας Έλους όπου πραγματοποίησε αρκετά καλή σεζόν ενώ μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, στην Ιεράπετρα, στην Ιστιαία και στον Ηρακλή Ψαχνών.