Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέο Ικόνιο : « Δεν παρατάμε τη μάχη ποτέ»

Published

on

Από την διοίκηση του ΑΟ Νέου Ικονίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Δεν παρατάμε τη μάχη ποτέ……….

Η πιο νεανική ομάδα που έχει κατέβει στα πειραϊκά πρωταθλήματα, μια ομάδα που όλοι την είχαν καταδικάσει για υποβιβασμό παρά το γεγονός ότι προσπαθούσε να παίξει καλή μπάλα, κατάφερε τις τελευταίες αγωνιστικές να πετύχει την παραμονή της στην β΄ ερασιτεχνική κατηγορία του Πειραιά.

Με ρόστερ αποκλειστικά από γηγενείς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του συλλόγου μας, που θεωρούνται από τις καλύτερες στο χώρο του ποδοσφαίρου σχετικά με τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας.

Η διοίκηση του ΑΟ Νέο Ικόνιο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους είναι δίπλα μας στις προσπάθειες που κάνουμε και όλους τους γονείς των νεαρών αθλητών που μας εμπιστεύονται, τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

Επίσης θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά για την άρτια οργάνωση όλων των πρωταθλημάτων αντρικού και υποδομών, καθώς και στο ευαίσθητο κομμάτι της διαιτησίας που στάθηκε στο ύψος καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Συνεχίζουμε την πορεία που έχουμε χαράξει, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και διορθώνουμε τις αδυναμίες μας, είμαστε ενωμένοι και δυνατοί για καλύτερα πράγματα την επόμενη σεζόν.»