Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Νέος τεχνικός διευθυντής στον ΠΟ Ψυχικού

Published

on

Η Διοίκηση του Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ κατόπιν ομόφωνης απόφασης του από 14/6/17 Δ.Σ., επέλεξε μετά από ενδελεχή έρευνα για τη θέση του τεχνικού της Αντρικής Ομάδας τον κ. Βασίλη Παπαδόπουλο.

Ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA. Ταυτόχρονα, θα συνεχίσει να αποτελεί τον προπονητή της εφηβικής ομάδας του συλλόγου.

Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Βερρόπουλος επίσης κάτοχος διπλώματος UEFA και ο οποίος πέραν από την πολυετή παρουσία του ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, διατελεί με επιτυχία προπονητής των Ακαδημιών μας.

Η επιλογή της διοίκησης στα χαρακτηριστικά που διέπουν το νέο μας τεχνικό team, είναι η έμπρακτη απόδειξη της νέας φιλοσοφίας της ιστορικής ομάδας μας που συνοψίζεται στη φράση:

‘’Χτίζουμε το ισχυρό μέλλον’’

Βασικός μας στόχος, ήταν και είναι η δημιουργία ενός σοβαρού μηχανισμού που θα αποτελείται ηλικιακά από όλα τα τμήματα υποδομών και θα παράγει μόνιμα και σταθερά ποιοτικούς και με αθλητική παιδεία νέους ποδοσφαιριστές τροφοδοτώντας την αντρική μας ομάδα.

Αυτός ο μηχανισμός, μετά από 3 χρόνια σκληρής δουλειάς ολοκληρώνεται φέτος, εγκαινιάζοντας την πρώτη εφηβική μας ομάδα.

Όραμά μας είναι ο Π.Ο.Ψ. να διαθέτει ένα συμπαγές σύνολο που θα αποδίδει ποιοτικό ποδόσφαιρο και όλοι ανεξαιρέτως των ποδοσφαιριστών να μάχονται  απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο για την ιστορική μας φανέλα, ώστε να φτάσει να φιγουράρει στην κατηγορία που μας αρμόζει.

Για να συμβεί αυτό, πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε το νέο, το καινούργιο, τα παιδιά των υποδομών μας και να δείξουμε πίστη και υπομονή.

ΟΛΟΙ, τη νέα σεζόν σε κάθε αγώνα να βγάλουμε τη φωνή της ψυχής μας επιβραβεύοντας κάθε προσπάθεια των νέων παιδιών, των δικών μας παιδιών.

Αυτοί θα είναι ο νέος Π.Ο.Ψ., ο Μεγάλος Π.Ο.Ψ. και εφεξής θα έχουμε το μεγαλύτερο κίνητρο ενδυνάμωσης της βροντερής παρουσίας μας όπου και αν αγωνιζόμαστε.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply