Connect with us

Διάφορα

Νέος Κωνσταντίνου γεννιέται…

Published

on

Στο στόχαστρο μεγαλυτέρων ομάδων της περιοχής αλλά και αθηναϊκών ομάδων έχει βρεθεί ο δεκαεξάχρονος πορτιέρο Αχιλλέας Κωνσταντίνου .
Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει καταφέρει ν α καθιερωθεί στον Ιάσονα Βόλου, ομάδα Β κατηγορίας τοπικού ενώ αγωνίζεται και στη Μικτή Θεσσαλίας Νέων με την οποία θα συμμετάσχει στα τελικά του πρωταθλήματος Περιφερειών Νέων.
Οι εμφανίσεις του πολλά υποσχόμενου κίπερ, όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξαν τα βλέμματα αρκετών σκάουτερ που γυρίζουν στην περιφέρεια για να ανακαλύψουν ταλέντα ενώ με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μιλάνε και παράγοντες της περιοχής για τον χαρακτήρα του παιδιού καθώς προπονείται αγόγγυστα και χωρίς να έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στους προπονητές του.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλη αθηναϊκή ομάδα, που δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις υποδομές έχει έρθει σε επαφή με συγγενικά πρόσωπα του νεαρού τερματοφύλακα, προκειμένου να μεταπηδήσει στις Ακαδημίες του συλλόγου. Τροχοπέδη αποτελεί το γεγονός ότι ο δεκαεξάχρονος, είναι μαθητής στην Α Λυκείου και θα πρέπει να συνεχίσει το σχολείο του στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του.
Για το λόγο αυτό δεν αποκλείεται να αποκτηθεί από ομάδα της Αθήνας και να συνεχίσει την καριέρα του, με τη μορφή δανεισμού, σε σύλλογο της περιοχής μέχρις ότου ολοκληρώσει τις σχολικές του υποχρεώσεις.
Λέτε ο μικρός να μοιάσει του  Βασίλη Κωνσταντίνου …ίδωμεν.
konstantinou axilleas2