Connect with us

3ος Όμιλος

Νέος γυμναστής στο Ζευγολατιό ο Τσιάμης

Published

on

Αμέσως μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το Ζευγολατιό για τη συμφωνία με τον προπονητή, Ανδρέα Ζήκο, η διοίκηση του συλλόγου έκανε γνωστή και την πρόσληψη του καταξιωμένου γυμναστή, Παναγιώτη Τσιάμη που μέχρι πρότινος εργαζόταν στον Ιάλυσο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον γυμναστή  Παναγιώτη Τσιάμη. Ο Παναγιώτης Τσιάμης με καταγωγή από την Λαμία έχει τελειώσει την γυμναστική ακαδημία ( ΤΕΦΑΑ ) Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην ομάδα του Ιάλυσου Ρόδου όπου είχαμε βρεθεί και αντίπαλοι στα μπαραζ ανόδου της ομάδας μας πριν δύο χρόνια. Εκεί έγινε και η πρώτη μας γνωριμία με τον γυμναστή που μας άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο καινούριο του εγχείρημα.

Απο εκεί και πέρα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον γυμναστή Ανδρέα Λαγό για την σύντομη συνεργασία μας. Το ήθος και η προσωπικότητα του Ανδρέα είναι μερικές απο τις αρετές του που θα θυμόμαστε πάντα στην ομάδα μας.