Connect with us

stoplekto

Νέοι Ευγενείας: « Να μιλήσει ξεκάθαρα ο Αστέρας Κερατσινίου »

Published

on

Από την διοίκηση των Νέων Ευγενείας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :
«Με αφορμή τις πρόσφατες δύο ανακοινώσεις της Διοίκησης του φίλου & γείτονα ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, στον έντυπο & ηλεκτρονικό τύπο, μετά το τέλος του μεταξύ μας αγώνα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ, που διεξήχθη την Κυριακή, 01-04-2018, έκπληκτος ο Σύλλογος μας διαβάζει, παρατηρεί & αναρωτιέται ….
Στην μεν πρώτη ανακοίνωσή του, απευθύνει τα συγχαρητήρια προς την ομάδα των Νέων Ευγένειας για την σπουδαία νίκη τους , ενώ στην δεύτερη ζητά συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του, συγχαίρει την ΕΠΣ Πειραιά και τον κ. Ορφανό για την άψογη διαιτησία του και αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Να τονίσουμε όμως ότι δεν είμαστε χαζοί και ότι κανένας δε μπορεί να μας κοροϊδέψει μπροστά στα μάτια μας. Ευτυχώς για μας γνωρίζουμε από μπάλα και ξέρουμε και μπορούμε να ξεχωρίζουμε την τύχη από την ατυχία αλλά και τον δόλο…
Την επόμενη φορά θα πέσει πολύ γέλιο….»
Δεν θέλουμε να γίνουμε κουραστικοί ως προς την ακριβή επανάληψη της ανακοίνωσης του Αστέρα Κερατσινίου… αυτό γίνεται για ευνόητους λόγους (ακριβή μεταφορά του επίμαχου αποσπάσματος).
Το Δ.Σ. των Νέων Ευγένειας αναρωτιέται:
Εφόσον οι αιχμές και τα υπονοούμενα για δόλο (με ποιον τρόπο και ως προς τι – δεν γνωρίζουμε) αφήνουν έξω διαιτησία και ΕΠΣΠ, ποιους εννοούν; Και τι ακριβώς εννοούν;
Εφόσον η ανακοίνωση αφορά τον μεταξύ μας αγώνα, μήπως εννοούν τον Σύλλογό μας;
Γιατί δεν μιλούν ξεκάθαρα;
Οι παρασκηνιακές πρακτικές καθώς και η λασπολογία δεν αγγίζουν τον ιστορικό μας Σύλλογο, αλλά και δεν ήταν ποτέ μέρος της ογδοντάχρονης ιστορίας και φιλοσοφίας του.
Αλλά ούτε και της Διοίκησής του..
Μιας διοίκησης που απαρτίζεται στην πλειοψηφία της από γονείς αθλητών των Ακαδημιών μας, έξω και πέρα από τους «κλασσικούς εννοούμενους ποδοσφαιρικούς παράγοντες» με αποδεδειγμένα το ήθος των μελών της και την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά στο γήπεδο για να προάγουν τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού στα νέα παιδιά, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν στις μέρες μας όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία..
Τους αγώνες μας τους δίνουμε ΠΑΝΤΑ με καθαρούς όρους , στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι και για 90 λεπτά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και ποτέ έξω από αυτούς.
Και επειδή δεν θέλουμε ούτε στο ελάχιστο να αιωρείται οτιδήποτε αρνητικό για την ομάδα, το σύλλογό μας , και τη διοίκησή του, προσκαλούμε και παράλληλα προκαλούμε το φίλο & γείτονα Αστέρα Κερατσινίου, να μιλήσει ξεκάθαρα αλλά και στοιχειοθετημένα, για το τι ακριβώς εννοεί με την φράση δόλος.. Να πει τα πράγματα με το όνομά τους και όχι με γρίφους αφήνοντας ασαφή υπονοούμενα για ποιον & τι πράγμα; Ουδείς γνωρίζει..