Connect with us

stoplekto

Νέα πεντάρα το Παλαιο Φάληρο

Published

on

Συνέχεια στην ανοδική πορεία που διαγράφει τις τελευταίες επτά εβδομάδες έδωσε το Παλαιό Φάληρο που επικράτησε εκτός έδρας με 5-1 του Τριφυλλιακού, εκμεταλλευόμενο στο έπακρο την ήττα του Αθηναϊκού από τον Αστέρα Ζωγράφου. Η νίκη αυτή διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες ανόδου για το συγκρότημα του Γιάννη Γαζή αφού απέχει μόλις έναν βαθμό από την προνομιούχο θέση ανόδου. Από την αλλη, ο Τριφυλλιακός στην 7η θέση μαζί με Απόλλωνα Χαλανδρίου και Αλσούπολη.

Μόλις στο 5′ ο Παπανδρέου έγραψε το 1-0. Στο 21′ ο Ντόνε έκανε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με παίκτη λιγότερο στο 30′ λόγω αποβολής του Τριανταφύλλου με απευθείας κόκκινη. Στο 45′ ο Βασιλόπουλος μείωσε σε 2-1, με τους φιλοξενούμενους στο 48′ να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ στο 1-3 με τον Γκιόλα. Στο 71′ ο Κέντρος έκανε το 1-4, με τον Ντόνε στο 79′ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Βασιλειάδης, Κατσιούλης, Τόλιας, Τριανταφύλλου, Γκούντος, Ρεντέλος, Σαχινίδης (53′ Παπαδόπουλος Γ.), Κουτρουμπίλας, Βασιλόπουλος (60′ Τράντο), Θεοδώρου.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής) Ηρακλής, Λουμίδης, Μάλλης (80′ Σφενδύλης), Βλάμης (55′ Λούτσος), Λεκαράκος, Φεύγας, Παπανδρέου, Μαρούσης, Γκιόλας (77′ Καραγιάννης), Ντόνε, Κέντρος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply