Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέα Ιωνία-Ήφαιστος Περιστερίου 0-1

Published

on

Χρειάστηκε να περάσουν έξι αγωνιστικές προκειμένου ο Ήφαιστος Περιστερίου να επιστρέψει στις νίκες αφού επικράτησε μέσα στη Νέα Ιωνία με 1-0 της ομώνυμης ομάδας για την 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Μπότης στο 32′ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ζαφειράτου και με εξωτερικό σουτ νίκησε τον Παναγιωτόπουλο.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα από τα πρώτα λεπτά και το τέρμα που σημείωσαν τους έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πίεσαν για ένα τέταρτο στην επανάληψη, όμως δεν κατάφεραν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των ‘κόκκινων’. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τζαβάρα στο 89′ με δεύτερη κίτρινη.

Να σημειωθεί ότι με αυτή τη νίκη ο Ήφαιστος βρίσκεται στην 6η θέση μαζί με τον Μικρασιατικό έχοντας 30 βαθμούς, ενώ η Νέα Ιωνία παρέμεινε στην 8η θέση με 25 βαθμούς.

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παναγιωτόπουλος, Τσικρικάς (62′ Κουτσιούμπας), Καψιόχας, Παπακουνάδης, Ταράτσας (46′ Χρούσης), Ζυγούρης, Βούτσινος, Βογατσας Κ., Νησαριώτης, Μιχαλάρης (51′ Βογατσάς Β.), Σικόλας.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Περτσάς, Ζαφειράτος, Σφίχτης, Μουρκάκης, Παπαγιάννι (87΄Παναγιωτόπουλος), Μάκρας, Μπότης, Τζαβάρας, Ζήκος, Καλαϊζής (84′ Μαυρομάτης), Ζώγκος (68′ Ρόσι).