Connect with us

stoplekto

Νέα εποχή για τους Σαλαμινομάχους

Published

on

Νέα σελίδα ανοίγουν στην ιστορία τους οι Σαλαμινομάχοι .

Ήδη ανέλαβε νέα διοίκηση  που ξεκινά μια νέα προσπάθεια με βάση τις υποδομές .

«Γυρίζουμε σελίδα στην ομάδα, όπου γίνεται δουλειά σε βάθος και δίνουμε το βάρος στις ακαδημίες. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία στη Β’ Κατηγορία » δήλωσε ο νέος πρόεδρος Μιχάλης Καλιώτσος.

Στη διοίκηση μετέχουν επίσης οι Σάββας Γκιζόπουλος( αντιπρόεδρος). Γιώργος Σοφράς ( Γενικός Γραμματέας) Κώστας Γεμιδόπουλος( Γενικός Αρχηγός) , Γιώργος Τσιρώνης ( ταμίας) Βασίλης Τσεκούρας( έφορος) .

*Νέος τεχνικός ανέλαβε ο επιτυχημένος Κώστας Μιχαλάκης που θα έχει συνεργάτη του τον Γιώργο Επιτρόπουλο ο οποίος θα είναι  παράλληλα και προπονητής στην εφηβική ομάδα.

Για την νέα κατάσταση στο σύλλογο ο Κ. Μιχαλάκης μας είπε:

«Με  έπεισε η αγάπη που δείχνουν τα παιδιά της διοίκησης για την ομάδα.  Οι Σαλαμινομάχοι έχουν  σωστές βάσεις και πολύ καλές ακαδημίες με μέλλον.  Είμαι αισιόδοξος για  το νέο εγχείρημα .

*Στους Σαλαμινομάχους θα αγωνιστούν φέτος οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Τρικαμηνάς, Γιώργος Καφούρος , Δημήτρης Μπούτσης και Παναγιώτης Μεσολόγγης.  Όλοι τους είναι επιλογές το Κώστα Μιχαλάκη, από την κοινή τους παρουσία στην πολύ καλή ομάδα της ΑΕ Σαλαμίνας στο παρελθόν.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει αύριο στις 20.15 στο γήπεδο Παραλίας Σαλαμίνας.