Connect with us

stoplekto

Νέα διοίκηση η  Ζωφριά

Ο Γ.Αδάκτυλος στον πάγκο του συλλόγου

Published

on

Αλλάζει σελίδα η ομάδα της Ζωφριάς. Μετά από τις αρχαιρεσίες που έγιναν στη Γενική Συνέλευση της 15/7 προέκυψε νέο διοικητικό συμβούλιο. Πιο συγκεκριμένα νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Αθανάσιος Βερούτης, όπου μαζί με τον Αντιπρόεδρο Σάκη Μιχαλόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη θα γίνει μια καινούρια αρχή ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να πρωταγωνιστήσει.

Αναλυτικά η σύνθεση της νέας διοίκησης:

Πρόεδρος Βερούτης Αθανάσιος του Νικολάου

Αντιπρόεδρος Μιχαλόπουλος Αθανάσιος

Γενικος Γραμματέας Ρεντζή Ασημίνα

Ταμίας Ρεντζή Βασιλική

Γενικός Αρχηγός  Θέος Ηλίας,

Μέλη Βερούτη Αικατερίνη, Μουές Νίκος, Γραψόπουλος Στέφανος, Μήνος Ηλίας, Μπίνας Γιώρχος, Χαλάς Βασίλης(που θα είναι και έφορος).

Προπονητής σε αυτό το νέο εγχείρημα αναλαμβάνει ο έμπειρος τεχνικός  Γιώργος Αδάκτυλοςμπου πέρσι βρισκόταν στη γειτονική ΑΕ Ζεφυρίου, ενώ θα έχει και την υποστήριξη του τεχνικού διευθυντή Σάκη Βερούτη. Στις Ακαδημίες υπεύθυνος θα παραμείνει για ακόμα μια χρονιά ο κ. Τσέρτος.

Η προεοτιμασία ξεκινάει στις  3/8 στις 17.30 στο γήπεδο Καματερού. Την Τετάρτη 5/8 στις 17.30 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και η  παρουσίαση της ομάδας με ένα μίνι διπλό. Η ομάδα έχει στόχο τον πρωταθλητισμό με πολλές μεταγραφές και αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply