Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέα ήττα για την Ηλιούπολη, ανεβαίνει το Καματερό

Published

on

Πτωτική πορεία συνεχίζει να έχει η Ηλιούπολη, η οποία αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ενώ δεν αγωνίζεται στην φυσική της έδρα λόγω εργασιών. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να αγνοεί την νίκη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, αφού το φορτσάτο Καματερό επικράτησε 2-0 των ‘κυανέρυθρων’ στο Ελληνικό. Έτσι, το συγκρότημα του Κώστα Ποζαπαλίδη πιστοποίησε την ανοδική του πορεία παραμένοντας αήττητο από τις 4 Οκτωβρίου. Οι ‘νερατζούρι’ έφτασαν αισίως του 17 βαθμούς στην έβδομη θέση, τέσσερις περισσότερους από τον ένατο ΓΣΗ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σπαταλώντας δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 29′ και το 33′ με τον Γεμιστό, ενώ ο Ανδριόλας σταμάτησε δύσκολα στο 31′ και 40′ τις προσπάθειες των Μπουργάνη και Ορφανού αντίστοιχα. Στο δεύτερο μισό, οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν και περιόρισαν τον αντίπαλο παίζοντας έξυπνα. Αρχικά στο 58′, ο Τρακόσης τράνταξε το δοκάρι του Γουλή προειδοποιώντας για το 63′. Σε εκείνο το σημείο, ο Καλογερόπουλος άνοιξε το σκορ με προβολή ύστερα από κόρνερ του Μπούγια. Το τελικό 2-0 σφραγίστηκε στο 80′ από τον Λέκκα, ο οποίος με αυτοθυσία έβαλε την προβολή και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από προσπάθεια του Παναγιωτόπουλου.

Διαιτητές: Σχίζας Κ., Δεληθοδωρής Κ., Γεωργακόπουλος Π.

Ηλιούπολη (Μάκης Μπαλαγιάννης): Γουλής, Θάνος, Γάγγος, Λαμάι, Χουχούλης, Μελετιάδης, Ζουμπουνέλης, Ορφανός (77′ Ζιάι), Γεμιστός, Καρύδης (59′ Μήτροβιτς), Μπουργάνης (77′ Ξηροκώστας).

Καματερό (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Τσιριγώτης (61′ λ.τρ. Σαβοϊδάκης), Μποζάς (51′ Μπούγιας), Καλογερόπουλος, Τρακόσης, Παναγιωτόπουλος, Μανάρας, Αθανασόπουλος, Βασιλείου (79′ Κοντόσταυλος), Λέκκας.