Connect with us

stoplekto

Μ. Τζανόπουλος: « Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη»

Published

on

« Στην ΕΠΣΔΑ όλα γίνονται  ισόνομα, ισότιμα  και χωρίς διακρίσεις . Βλέπουμε με το ίδιο μάτι όλα τα σωματεία» δήλωσε ο πρόεδρος της  Ένωσης Μιχάλης Τζανόπουλος  στη συζήτηση που είχαμε χθες για την χρονιά που πέρασε .

Σχολιάζοντας τα πρωταθλήματα που ολοκληρώθηκαν ο κ. Τζανόπουλος δήλωσε:

«Έγιναν πολύ ωραίοι αγώνες , παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο , χωρίς παρατράγουδα και ευτράπελα και κατά γενική ομολογία διακρίθηκαν οι καλύτερες ομάδες.  Συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια ομάδα μας του Ασπροπύργου  και της ευχόμαστε καλή πορεία στη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.»

Για τη διαιτησία ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ τόνισε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση των διαιτητών μας που πήγαν πολύ καλά στα πρωταθλήματα. Το είπαμε και  στους ίδιους στην τελευταία συγκέντρωση που είχαν . Σκοπός μας είναι να πάμε ακόμα καλύτερα . Ήδη ολοκληρώνεται μια ακόμα σχολή  διαιτησίας αυτές τις μέρες και θα έχουμε περισσότερες επιλογές για τη νέα χρονιά »

Καταλήγοντας ο κ. Τζανόπουλος τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα σωματεία για την άριστη  συνεργασία μας . Επίσης ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου στη διοίκηση , τα μέλη των επιτροπών για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν .Να ξέρετε πως όλοι μας στην Ένωση δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Όλα είναι προγραμματισμένα και γίνονται βάσει σχεδιασμού.»