Connect with us

5ος Όμιλος

Μ. Στεφανίδης: «Όποιος δεν δείξει την απαιτούμενη θέληση…»

Published

on

Ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών μας στο διάστημα που είχε στη διάθεσή του να δουλέψει μαζί τους, δήλωσε ο προπονητής της Επισκοπής, Μάρκος Στεφανίδης. Το ρεπό της 3ης αγωνιστικής, έδωσε την ευκαιρία στον κόουτς να εργαστεί όπως εκείνος ήθελε.

Οι μέρες πέρασαν και ο αγώνας με τον Αμπελακιακό έρχεται (Κυριακή 21/10, 16.00) στη Σαλαμίνα. Ο κ. Στεφανίδης λίγο πριν την τελευταία προπόνηση επί ρεθεμνιώτικου εδάφους (θα υπάρξει και η αυριανή (Σάββατο 20/10) στη Σαλαμίνα) αναφέρει:

«Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Ήταν θετικό το ότι δουλέψαμε δίχως άγχος και απερίσπαστα όλες αυτές τις μέρες από το γεγονός ότι είχαμε έναν αγώνα πολύ σημαντικό μπροστά μας όπως είναι αυτός με τον Αμπελακιακό.

Βέβαια, θα πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο τη δουλειά που κάναμε. Όλο αυτό είναι ένα δύσκολο εγχείρημα γιατί όπως αποδεικνύεται κάθε Κυριακή,  τα αποτελέσματα του ομίλου δείχνουν ότι όλες οι ομάδες είναι σε πολύ καλό επίπεδο.  Έτσι και στη Σαλαμίνα, όποια από τις δύο ομάδες δεν δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και θέληση για τους βαθμούς, δεν θα μπορέσει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Απέναντι στην ομάδα της Σαλαμίνας  θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα των παικτών για να διεκδικήσουμε τους βαθμούς της νίκης αλλά και σαν ομάδα γενικότερα πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό στάδιο.

Όσο περισσότερο βελτιωνόμαστε με τους συγκεκριμένους παίκτες τόσο θα μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Πιθανόν να υπάρξουν προσθήκες (δεν αποκλείονται τέτοιες εκτός του Γιόρνταν), τότε, όχι μόνο αυτό το ματς αλλά και τα υπόλοιπα μπορούν κάλλιστα να εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη δική μας απόδοση».

Ο κ. Στεφανίδης που δούλεψε εντατικά –πέρα από κάθε αγωνιστική υποχρέωση- με τους παίκτες του ανέφερε επίσης… «Οι προπονήσεις ήταν αρκετές, επίπονες όσον αφορά την ποιότητα και την πίεση αλλά και ουσιαστικές σ’ αυτό που ζητούσαμε. Πιστεύω ότι όλοι μας, πήραμε κάποια απαραίτητα εφόδια για το που θέλουμε να κινηθούμε. Τα παιδιά άλλωστε έχουν παραστάσεις και μπορούν να κατανοήσουν αυτά που λέμε. Το βλέπω μέσα από τα οικογενειακά διτέρματα και μπορώ να πω ότι όλοι έχουν αντιληφθεί τι ζητάω».