Connect with us

stoplekto

Μ. Σκλάβος: ” Θα παλέψουμε για το καλύτερο με Καραβά”

Published

on

Στον τρόπο προσέγγισης της πρώτης αναμέτρησης Κυπέλλου απέναντι στον ΑΟ Καραβά αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Στην μάχη της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ρίχνεται ο Ήφαιστος, που αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης τον γειτονικό ΑΟ Καραβά (22/11-15:00)

Ο τεχνικός των«ερυθροκιτρίνων» Μπάμπης Σκλάβος στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν όλοι στην ομάδα του την πρώτη αναμέτρηση Κυπέλλου, δίνοντας το στίγμα του:

«Είμαστε απόλυτα έτοιμοι και αποφασισμένοι να δώσουμε την μάχη μας. Δίνουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, την οποία γνωρίζουμε και μας γνωρίζει. Το γεγονός ότι πρόκειται για ένα γειτονικό ντέρμπι, προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ιδιαιτερότητα στην αναμέτρηση.,

Για την φιλοσοφία της ομάδας μας και το πως βαδίζουμε σε αυτό το αγωνιστικό μονοπάτι Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, έχω να πω πως όλα τα παιχνίδια  τα βλέπουμε με το ίδιο πρίσμα.Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι και μία μάχη και οφείλουμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι.

Για το γεγονός ότι είναι δύο παιχνίδια σε αυτή τη φάση:
Οπως είπα και νωρίτερα, δεν έχουμε ούτε εμείς να κρύψουμε τίποτα ,ούτε οι αντίπαλοι μας . Θέλουμε να γίνουν δύο καλά παιχνίδια και μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε.Το θέλουμε πολύ..

Για το αν υπάρχει διαφορά στο γεγονός ότι οι δύο ομάδες θα παίξουν και για το Πρωτάθλημα σε λίγες ημέρες: 

«Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια με ξεχωρίστη προσέγγιση. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply