Connect with us

slideshow

Μωυσιάδης: « Στην ΑΕ Νίκαια αποφασίζει η πλειοψηφία »

Published

on

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στο abola .gr και την Βίκυ Νικολάκου ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕ Νίκαια Γιάννης Μωυσιάδης ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε και τα παρακάτω:

«Όταν αναλάβαμε την ομάδα δεν υπήρχε ούτε ένα δελτίο ποδοσφαιριστή  . Αποφασίσαμε μια παρέα που έχουμε όλοι το ίδιο μεράκι για το ποδόσφαιρο να αναλάβουμε τις τύχες της ΑΕ Νίκαια . Η ομάδα άρχισε να αποκτάει οντότητα και να καταξιώνεται στον ποδοσφαιρικό Πειραιά. Δώσαμε βάρος στις ακαδημίες του συλλόγου που και αυτές ξεκίνησαν από το μηδέν.

 Την διοίκηση του συλλόγου την είχε (και έχει)  η Ίριδα μαζί με τον Τάσο ( Σιδέρη) και τον Γρηγόρη ( Σπήλιο) και από φέτος έχουμε μαζί μας άλλον έναν φίλο μας τον Δημήτρη Κολοβό

που εκτός από την οικονομική συνεισφορά του στην ομάδα είναι ο άνθρωπος που έφερε φίλους επιχειρηματίες στην ομάδα

Ίσως είμαστε από τις λίγες ομάδες που κυριολεκτικά κάνουν πράξη το γεγονός να αποφασίζει η πλειοψηφία. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για ένα κομμάτι δουλειάς και όλοι μαζί για το καλό της Νίκαιας

Είχα την χαρά με την βοήθεια της διοίκησης να κάνω ένα ροστερ που θα ζήλευαν και ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας .Πιστεύω ότι ως προς τον ρόλο μου στην ομάδα πέτυχα απόλυτα.. Ήταν επιλογή μου να μην είμαι φέτος προπονητής στην ομάδα..

Δυστυχώς όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει λειψανδρία διαιτητών και μάλιστα καλών διαιτητών. Εμείς άλλωστε είμαστε από τους πρώτους που συμφωνήσαμε με την πρόταση της ΕΠΣΠ για αγώνες και την Δευτέρα (ομολογουμένως πολύ καλή σκέψη αυτή της ΕΠΣΠ) για να μπορεί η Ένωση να εχει περισσότερες και πιο ποιοτικές λύσεις όσον αφορά τα παιχνίδια.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply