Connect with us

8ος Όμιλος

Μωραϊτης: “Σημαντικό να κερδίζει πάντα ο Ηρόδοτος”

Published

on

Το τέρμα του ήταν εκείνο που χάρισε τη μεγάλη νίκη στον Ηρόδοτο, και με τη νίκη αυτή η ομάδα από τη Νέα Αλικαρνασσό εκτοξεύθηκε στην κορυφή, αφήνοντας τη σκόνη… πίσω της. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μωραϊτη ο οποίος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για το… τέλειο παιχνίδι που έκανε η ομάδα του στο ‘Μαυροθαλασσίτης’ και το τέρμα που σημείωσε λέγοντας: ” Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα.

Πιστέψαμε στη νίκη και ήμασταν αποφασισμένοι γι αυτό. Θεωρώ ότι ανταποκριθήκαμε πλήρως στις συνθήκες και στις απαιτήσεις του αγώνα, περιορίσαμε τον αντίπαλο και… χτυπήσαμε εκεί που πονούσε.

Ήταν μια μεγάλη νίκη που μας τονώσει το ηθικό για τη συνέχεια αλλά θα πρέπει να αφήσουμε πίσω τον αγώνα διότι η συνέχεια είναι ακόμη πιο δύσκολη’.

Ερωτηθείς για το νικητήριο γκολ που πέτυχε, ο “Μώρα” υπογράμμισε: “Σίγουρα είναι σημαντικό κυρίως για την ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή να σκοράρει το νικητήριο τέρμα σε ένα ντέρμπι τοσο σπουδαίο. Θα με βοηθήσει πολύ, θα μου τονώσει το ηθικό όμως το σημαντικό είναι ότι κέρδισε ο Ηρόδοτος. Συνεχίζουμε  ενωμενοι”.