Connect with us

slideshow

Μπρατσόλης: Αγαπητέ Γ. Ανατολάκη το παιχνίδι τελειώνει στο 95’…

Published

on

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Ένωσης Πειραιά Στέλιου Μπρατσόλη, που ανταπάντησε στην απάντηση του Γ. Ανατολάκη, σε ότι αφορά το θέμα της αναφοράς στο χθεσινό ΔΣ της Ένωσης από τον ίδιο για αποστολή γραπτού μηνύματος στον κ.Ανατολάκη, με σκοπό την  συμβολή του στην κοινή προσπάθεια όλων των παραγόντων του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου, για  ανατροπής της απόφασης της ΕΠΟ,  σχετικά με τον  καταρτισμό των ομίλων  μπαράζ ανόδουυ στην Νέα Γ΄ Εθνική, που διαβάσατε  stoplekto.gr.

 

 

Σχετικά ο κ. Μπρατσόλης αναφέρει:

> Αγαπητέ Γιώργο Ανατολάκη .

> Σε Ευχαριστώ ! Που έστω , μετά από τρισημισυ (παρά κάτι) εικοσιτετράωρα μου απαντάς – μέσω του portal : Stoplekto.gr  – στην απευθείας κλήση μου στο κινητό σου ,το πρωινό της τρίτης 2/4/13 .

> Σημειώνω μόνο ! Οτι τα Σωματεία μας που διεκδικούν – να βρεθούν στην προσεχή αγωνιστική διαδικασία των Μπαράζ για άνοδο στην Νέα Γ’ Εθνικη ,είχαν και έχουν γνώση των θέσεων , των προσπαθειών , των παρεμβάσεων της ΕΠΣΠ στην επιτροπή της Δ’ εθνικής και στο ΔΣ της ΕΠΟ .
> Η Προσπάθεια Ανατροπής αυτής της Απόφασης που πήρε κατά πλειοψηφία ,Το ΔΣ της ΕΠΟ – και Αποφάσισε να βάλει τα Σωματεία του Πειραιά και της Αθήνας μαζι , για να ανεβεί μόνο 1 ομάδα  στην Νεα Γ ‘ Εθνικη – συνεχίζεται απο Εμένα ,το ΔΣ της ΕΠΣΠ ,και τα ενδιαφερόμενα σωματεία μας ,προς κάθε Κατεύθυνση , εως και την προσεχή Τετάρτη
> 10/4/13 – που στην Εδρα της ΕΠΟ – θα διενεργηθεί η αγωνιστικη κλήρωση των 14 ομίλων .
> Διαφωνώ μαζι σου ‘ οτι το θεμα έχει κριθεί ‘ , γιατί οπως καλα γνωρίζεις .. , και αν μου επιτρέπεις τον παραλληλισμό , Το Παιχνίδι τελειώνει πάντα και για καθετι στο 95’…
> Έχω δε την αίσθηση οτι και την ιδια ‘ψυχολογία εξάντλησης ολων των περιθωρίων ‘εχουν και τα διεκδικούντα Σωματεία μας , τα οποια σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΩ / ΟΥΜΕ – αντιθέτως  Παίρνουμε Δύναμη , Γνώση και Κουράγιο απο το Πάθος τους , για να Παλεύουμε εως Την τελευταία Στιγμή , για το Δίκαιο και το Δικαιωματικο του Ποδοσφαιρικού Πειραιά μας .
> Αυτό το Χαρακτήρα και Περιεχόμενο είχε η σχετικη Αναφορά μου , στο χθεσινό Ανοικτό ΔΣ της Ενωσης μας και όχι την ‘Δημιουργία Εντυπώσεων ‘ όπως κατά την Άποψη μου Άστοχα ερμηνεύεις.
> Επιπροσθέτως δε Εκτιμώ -και ανεξάρτητα από το αν είναι εφικτό η όχι να ανατραπεί αυτή η Κακή εξέλιξη – εως την προσεχή Τετάρτη , σου σημειώνω οτι έχει ακόμη ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ …για διάφορα σχετικά διεκδικητικά θέματα αφορώντα τα Μπαράζ , εως την Ολοκλήρωση των Αγώνων  που ξεκινούν μετά το Πασχα 2013.
> Σε καλώ δε Δημόσια , αν Επιθυμείς οποιαδήποτε σχετικη επιπλεον ενημέρωση επι των ανωτερω ειμαι ανοικτός να σε ενημερώσω – με τελικό Στόχο και ΜΟΝΟ ! τα συμφέροντα των Σωματείων μας που θα συμμετέχουν στα Μπαράζ και κατα συνέπεια του Παμπειραικου Ποδοσφαιρου μας .
> Καλή σου , συνέχεια σε καθετί .
>
> Στελιος Μπρατσολης
>
> Προεδρος ΕΠΣΠ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply