Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Μπλόκο» του Φωστήρα Ηλ. στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Published

on

Την πρώτη εντός έδρας απώλεια υπέστη ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου. Ο Φωστήρας Ηλιούπολης απέσπασε έναν παλικαρίσιο πόντο στο «Τάκης Χαραλαμπίδης» χάρη στο 1-1 και επέτρεψε στον Χαραυγιακό να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν αήττητοι για οκτώ συνεχόμενα ματς, όμως έπεσαν στην έκτη θέση, όπου αριθμούν 27 πόντους. Μάλιστα, η τελευταία ήττα τους καταγράφηκε από τον συμπολίτη του Θριάμβου, ΑΟ Χαϊδαρίου, στο Καματερό στις 6 Νοεμβρίου.

Στην εικόνα του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, περισσότερες ευκαιρίες και απειλούσαν μια πολύ καλά στημένη άμυνα. Επίσης, στο πρώτο ημίχρονο διαμαρτυρήθηκαν δυο φορές για πέναλτι σε προσπάθειες του Αποστολόπουλου, όμως ο διαιτητής Κατοίκος θεώρησε ότι δεν υπήρξαν παραβάσεις.

Τα λεπτά κυλούσαν και στο 75’ ο Φάρος «όπλισε» εκτός περιοχής για να εκτελέσει τον Σκυριώτη. Ο ταλαντούχος άσος άνοιξε το σκορ έξυπνα και για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι είναι βαρόμετρο για την επίθεση του Φωστήρα. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Νίκου Παπαρούνη δεν ήταν διατεθειμένοι να τα παρατήσουν και στο 85’ ισοφάρισαν. Ο Ρούπι σέντραρε και ο Παναγιώτης Μπάκας λύτρωσε τους «κυανόλευκους» με τρόπο που δεν μας έχει συνηθίσει, τις κεφαλιές, σημειώνοντας το τελικό 1-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατοίκος Κ., Ακρίβος Χ., Νικολαδός Σ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ. (Νίκος Παπαρούνης): Σκυριώτης, Μπάκας Α., Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Μπανιάς (72’ Κακλαμάνος), Τσαγιάννης, Τσιούλος, Παπαναστασίου (59’ Μπάκας Π.), Αποστολόπουλος, Ρούπι.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ. (Παύλος Κυριακουλέας): Ντόνι, Τσαπικούνης (46’ Τσικριτέας), Χρήστου, Ασωνίτης Β., Απέργης, Μπαρδάκης, Ζάχος (46’ Μαλάι), Σάχου, Βουλτσίδης, Κυριακόπουλος (65’ Φάρος), Σπυρόπουλος.