Connect with us

4ος Όμιλος

Μπαξεβάνος: Τα παιδιά το πίστευαν

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Κισσαμικού μετά τη νίκη που σημείωσε η ομάδα κόντρα στην Κηφισιά, η οποία επανέφερε τους Χανιώτες στην κορυφή. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς ο προπονητής του συλλόγου, Σπύρος Μπαξεβάνος, ο οποίος τόνισε«Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, που μας φέρνει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την πλευρά μου να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί το πίστεψαν από την αρχή ότι μπορούμε να πάρουμε πολλά πράγματα από το παιχνίδι και κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Σίγουρα χρειάζεται να έχεις και την τύχη με το μέρος σου, αλλά σημασία έχει ότι το πίστεψαν και το κυνήγησαν μέχρι το τέλος. Τέλος καλό, όλα καλά, βρισκόμαστε στην κορυφή, αλλά από εκεί και πέρα θέλει σωστή διαχείριση, γιατί δεν παύει να είναι απλά μία νίκη. Έχουμε πει ότι πάντα ο πρωτοπόρος έχει την πίεση κι έτσι όπως την είχαμε εμείς την προηγούμενη εβδομάδα την είχε σήμερα και η Κηφισιά. Για μένα αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά για την προσπάθεια τους και θέλω να αφιερώσω τη νίκη στο μέλος του Δ.Σ., Γιάννη Κακαουνάκη, γιατί το πίστεψε όλη την εβδομάδα. Θα πάμε να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουν τα παιδιά, αυτό είναι το σημαντικό τώρα αυτές τις άγιες ημέρες, να χαρούνε την πορεία της ομάδας και τη βαθμολογική τους θέση με τους ανθρώπους που τους αγαπάνε. Να ξεκουράσουμε πάνω απ’ όλα το μυαλό μας και να επιστρέψουμε να δουλέψουμε για τη νέα χρονιά. Η νίκη μας δίνει έξτρα δύναμη και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά και καλές γιορτές σε όλους».

Από την πλευρά τους ο τερματοφύλακας, Γιώργος Λαζαρίδης και ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης, Θωμάς Βλάχος υποστήριξαν:

Λαζαρίδης:  Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου

«Κάναμε καλό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα, αλλά λόγω της σπουδαιότητας του ματς το πήγαμε περισσότερο στις προσωπικές μονομαχίες. Ήμασταν καλοί κι ευτυχώς το πέναλτι που παραχώρησα το απέκρουσα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί τα έδωσαν όλα και πάλεψαν για τη νίκη».

Για το αν βοηθάει αυτή η νίκη στο να πετύχει τους στόχους του ο Κισσαμικός: «Πήραμε μία “μάχη”, αλλά έχουμε ακόμα 14 παιχνίδια, που είναι όλα τελικοί. Συνεχίζουμε δυνατά… Τώρα όλη η ομάδα θα χαλαρώσει για τις γιορτές και τη νέα χρονιά ελπίζω να συνεχίσουμε όπως τελειώσαμε».

Βλάχος: Δεν έχει σημασία ποιος πετυχαίνει το γκολ

Ήταν μία σημαντική νίκη, που αναμένεται να μας δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν έχει σημασία το ποιος πετυχαίνει το γκολ, αλλά το ότι η ομάδα επέστρεψε στις νίκες και βρέθηκε ξανά στην κορυφή. Το γκολ αποτελεί ομαδική προσπάθεια».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply