Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

“Μπαμ” με Τουμάση η Αθηναΐδα

Published

on

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για την Αθηναϊδα καθώς συμφώνησε για συνεργασία την νέα σεζόν με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Σπύρο Τουμάση. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει χαρακτηριστικά:

Το μεγαλύτερο μεταγραφικό μπαμ των τελευταίων χρόνων της Αθηναΐδας είναι πραγματικότητα.Μετά από πολύ δύσκολες διαπραγματεύσεις που κράτησαν πολλές μέρες είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μεταγραφή του πολύπειρου μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή Σπύρου Τουμάση.

Τι να πρωτοπούμε για αυτό τον ποδοσφαιριστή,η τεράστια πείρα του θα βοηθήσει αφάνταστα την Αθηναΐδα στον μοναδικό στόχο που έχει πλέον την άνοδο.Ο Σπύρος Τουμάσης έχει αγωνισθεί στον Ακράτητο στην Α Εθνική στον Λεβαδειακό στο Χαϊδάρι στην Γ Εθνική  στο Μαρκό και στην Τριγλία Ραφήνας και μετά στην Α’ κατηγορία με την ομάδα των Αγίων Αναργύρων .

Ο ποδοσφαιριστής αποτελούσε τον διακαή πόθο του προπονητή Θανάση Ζαμπούρα. Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τον στενό μου συνεργάτη και φίλο κ. Σταύρο Δαναλάτο του οποίου η συνδρομή ήταν τεράστια σε αυτή την σπουδαία μεταγραφή.Η πείρα του και οι διασυνδέσεις του μας βοήθησαν αφάνταστα στην τεράστια αυτή μεταγραφική μας επιτυχία,η οποία αποτελεί την πιο μεγάλη μεταγραφή της κατηγορίας.Η Αθηναΐδα θα συνεχίσει τις μεταγραφές με σκοπό να φτιάξουμε ένα αχτύπητο σύνολο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply