Connect with us

stoplekto

“Μπαμ” με Μαχαίρα η ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Το έμπειρο πορτιέρο Σπύρο Μαχαίρα απέκτησε η ΑΕ Μοχάτου, o ποδοσφαιριστής είχε έρθει σε συμφωνία στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου με την ΑΕ Νίκαιας αλλά τελικά κατέληξε στην ομάδα του Μοσχάτου . Ο πολύπειρος τερματοφύλακας  που την περσινή σεζόν υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο της εστία του Χαϊδαρίου  συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου και την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την “πράσινη” φανέλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαχαίρας στον παρελθόν έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο με τα χρώματα του Χαϊδαρίου στην Β’ Εθνική και του ΠΑΟ Ρουφ, Ηλυσιακό και Ναυπακτιακό Αστέρα στην football league2

Ένα από τους καλύτερους τερματοφύλακες όλης της κατηγορίας απέκτησε η ΑΕ Μοσχάτου.

 

Ο πολύπειρος πορτιέρο μετά την λήξη της συνεργασίας του με τον ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου πέρυσι συνέβαλε καταλυτικά στην εξαιρετική πορεία του συλλόγου ως πρωτεργάτης αποδεικνύοντας την κλάση του, τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕ Μοσχάτου με μοναδικό στόχο να δώσει τον καλύτερό του εαυτό σε ένα πρωτάθλημα που ήδη διαφαίνεται ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό.

 

Ο Σπύρος Μαχαίρας στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Β’ Εθνική με το Χαϊδάρι αλλά και στη Γ’ Εθνική με ΠΑΟ Ρούφ, Ναυπακτιακό Αστέρα και Ηλυσιακό.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply