Connect with us

stoplekto

“Μπαμ” με Μακρή ο Ίκαρος Καλλιθέας Νέου Φαλήρου

Published

on

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας Νέου Φαλήρου καθώς εντάσσει στο δυναμικό της τον Νίκο Μακρή.

Ο έμπειρος άσος είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας και έχει ενσωματωθεί ήδη στην προετοιμασία ενώ πέρασε και από εργομετρικές εξετάσεις.

 

Παίκτης που ξεχωρίζει από το σύνολο, ο 28χρονος αριστεροπόδαρος μπακ έχοντας πάνω από 200 συμμετοχές στην Δ΄Εθνική με το Κερατσίνι αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση για τα μετόπισθεν του τεχνικού Βασίλη Σπάθα που με τις υπόλοιπες προσθήκες έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Το Δ.Σ του Ίκαρου ευχαριστεί τον πρόεδρο του Αετού Κορυδαλλού, κο Δημήτρη Μπουγά για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και εύχεται στους ποδοσφαιριστές του σωματείου καλή αγωνιστική χρονιά.

 

Οι δηλώσεις του Νίκου Μακρή λίγο μετά την υπογραφή με τον Ίκαρο Καλλιθέας Νέου Φαλήρου:

«Είμαι χαρούμενος που αποτελώ και εγώ κομμάτι αυτής της καινούργιας δύναμης που δημιουργήθηκε μετά την συγχώνευση των δυο ομάδων και πιστεύω με το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει θα είναι σίγουρα κοντά και στους δυο στόχους που έχει θέσει. Ευχαριστώ την διοίκηση του Ίκαρου Νέου Φαλήρου που απέδειξε εμπράκτως ότι με ήθελε πολύ στην ομάδα.»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply