Connect with us

4ος Όμιλος

Μπαμ με Κανελλόπουλο η Προοδευτική

Published

on

Μεγάλο μεταγραφικό μπαμ για την Προοδευτική που απέκτησε τον Χρήστο Κανελλόπουλο.

Ο 30χρονος επιθετικός μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Χαλκίδας και με σημαντική θητεία σε ομάδες Β΄ Εθνικής όπως Κισσαμικός,  Παναιγιάλειος,  Νίκη Βόλου, Φωκικός , Θρασύβουλος και η  Κυπριακή ΑΠΕΕΚ Κυρήνειας.

Παράλληλα η διοίκηση του Κορυδαλλιώτικου συλλόγου,  της οποίας πλέον  ηγείται ο Νίκος Λεμονής, κινείται για την πραγματοποίηση μιάς ακόμη δυνατής μεταγραφής

Ο έμπειρος γυμναστής Δημήτρης Ζέτος  που  ήταν και πέρυσι στην ομάδα επιστρέφει στην Προοδευτική  

*Αναφορικά με τον κρίσιμο Κυριακάτικο αγώνα με την Τριγλία Ραφήνας  ο Πρόεδρος  κ. Λεμονής  καλεί τον κόσμο να συσπειρωθεί και να στηρίξει την προσπάθεια ανάκαμψης της ομάδας.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε: ” Έμεινα κοντά στην ομάδα για να την βοηθήσω να βγεί από την δύσκολη θέση, καλώ όλο τον φίλαθλο κόσμο να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο και να συμπαρασταθεί στους ποδοσφαιριστές να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη.

Η Προοδευτική μας έχει ανάγκη όλους”

Ο Κυριακάτικος αγώνας θα αρχίσει στις 3 μ.μ.  ενώ οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 13.15

Τα εισιτήρια τιμώνται 10 ευρώ για την θύρα 4-5, 5 ευρώ για την Θύρα  Νο 1(No gate), ενώ υπάρχουν εισιτήρια των 20 ευρώ για την θύρα 2-vips.

Η  διοίκηση της Προοδευτικής ενημερώνει ότι διατίθεται ακόμη εισιτήρια Διαρκείας που  πωλούνται από τους  δύο συνδέσμους φιλάθλων του συλλόγου.

Για την θύρα 4-5 τα εισιτήρια Διαρκείας πλέον διατίθενται στα 40 ευρώ, για την Θύρα Νο1 διατίθενται αντί 20 ευρώ.

* Στην σύσκεψη των μέτρων για το ντέρμπι με τον Ιωνικό  που  κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 29 Οκτωβρίου παραβρέθηκε ο  πρόεδρος Ν.  Λεμονής και το μέλος του Δ.Σ. Γρ. Καλαμάκης.

Η Προοδευτική  ζήτησε 300 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, ωστόσο   η  Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά  ήταν  “κάθετα” αρνητική και απέρριψε  το αίτημα της ομάδος, παρότι ο επίσημος  Ιωνικός αρχικά συμφώνησε με την θέση της Προοδευτικής.

Είναι δεδομένο ότι  το Υπουργείο Δημ. Τάξης θα  απαγορέψει την  οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων