Connect with us

Uncategorized

Μπαμ και κάτω στο 93′ ο Αρης…

Published

on

Εργοτέλης και Άρης έμειναν στο 1-1 και μοιράστηκαν τους βαθμούς. Όλα έδειχναν πως η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα καταφέρει να κάνει “σεφτέ” στις νίκες, ωστόσο ο Εργοτέλης που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Βίσιο στο 81′ με δεύτερη κίτρινη, κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπούντιμιρ, και να χαλάσει τα σχέδια των “κιτρίνων” που είχαν προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Σανκαρέ.

 

Σε μια αναμέτρηση που δεν διεκδίκησε “δάφνες ποιότητας” ο Εργοτέλης ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, όμως έπεφτε πάνω σε έναν ψύχραιμο Βελλίδη που κράτησε το μηδέν σε αρκετές περιπτώσεις.

 

Ο Άρης προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των Κρητικών, όμως ο εξαιρετικός Χίμπλινγκερ ήταν πάντα στο σωστό σημείο και έκοβε τις όποιες επιθετικές ενέργειες των παικτών του Τσιώλη.

 

Ο Εργοτέλης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το βρεγμένο τερέν, όμως τα μακρυνά σουτ των Κρητικών κατάφερε να εξουδετερώσει ο Βελλίδης.

 

 

Οι Κρητικοί έδειχναν έχουν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, όμως τα λάθη υπήρχαν και από τις δύο μεριές. Ιδιαίτερα δραστήριος ήταν ο Ρομάνο που προσπαθούσε να βρει το κεφάλι του Μπούντιμιρ, ενώ Κουτσιανικούλης και Φραγκουλάκης “πυροβολούσαν” από μακριά χωρίς στόχο.

 

Μπορεί ο ρυθμός να καθοριζόταν από την “μπακέτα” του Εργοτέλη, όμως ο Άρης ήταν αυτός που πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Καπετάνος εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή, και ο Σανκαρέ, πετάχτηκε και με σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίρσον, κάνοντας το 1-0 για τους Θεσσαλονικείς.

 

Πιο επιθετικός ο Εργοτέλης

 

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Νίκος Καραγεωργίου προχώρησε σε διπλή αλλαγή για τον Εργοτέλη, καθώς Λεάλ και Μπέτο μπήκαν στη θέσω των Κουτσιανικούλη και Σαρρή που δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία του. Στο ματς από την πλευρά του Άρη είχε μπει ο Ιάκομπ, αντί του Ακόστα.

 

Λεάλ και Ρομάνο ταλαιπώρησαν αρκετά την άμυνα του Άρη ωστόσο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Βελλίδη, ο οποίος έδειχνε πολύ σταθερός. Η είσοδος του Κατσικοκέρη στη θέση του Φραγκουλάκη παραλίγο να συνοδευτεί με γκολ, καθώς ο νεοεισελθέντας ποδοσφαιριστής έπιασε σουτ, έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του πορτιέρο των “κιτρίνων”.

 

Στο 81′ ο έχων ήδη κίτρινη κάρτα από το πρώτο μέρος Βίσιο, ανέκοψε την πορεία της μπάλας με το αριστερό χέρι ενστικτωδώς, και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης, αφήνοντας τους Κρητικούς με δέκα παίκτες.

 

Ο Άρης προσπάθησε να “κλειδώσει” τη νίκη με ένα δεύτερο τέρμα, όμως ο Καπετάνος δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, και ο Εργοτέλης στην τελευταία φάση του αγώνα έφτασε στην ισοφάριση.

 

Ο Λεάλ έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μπούντιμιρ με κεφαλιά δεν χαρίστηκε στον Βελλίδη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας, σε μια αναμέτρηση που ο Εργοτέλης ήταν ελάχιστα καλύτερος από τον Άρη.

 

Εργοτέλης: Πίρσον, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής (54′ Λεάλ), Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης (73′ Κατσικοκέρης), Μπουντιμίρ, Κουτσιανικούλης (54′ Μπέτο).

 

Άρης: Βελλίδης, Ντίκο, Παπαστεριανός, Σανκαρέ, Μίσελ, Φατί (91′ Λαζαρίδης), Καπετάνος, Ουμπίντες, Ακόστα (52′ Γιάκομπ), Καζναφέρης (59′ Νέτο), Πρίττας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply