Connect with us

Ladies

Μπαλαρίνα των Μπολσόϊ σε “καυτές” φώτο

Δείτε την μπαλαρίνα που έκανε τις καταγγελίες σε «καυτές» φωτο!

Published

on

Η Anastasia Volochkova, πρώην μπαλαρίνα στα διάσημα ρωσικά μπαλέτα Bolshoi, έλυσε τη σιωπή της και αποκάλυψε τι κρύβεται πίσω από τη λαμπερή κουρτίνα του διάσημου ιστορικού θεάτρου.

Η πρώην πρίμα μπαλαρίνα, κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε ρωσική τηλεοπτική εκπομπή, δήλωσε ότι ο γενικός διευθυντής των Bolshoi, εξανάγκαζε τις χορεύτριες να πέφτουν στο κρεβάτι πλούσιων, επιφανών αντρών, υπό την απειλή ότι θα έχαναν τη δουλειά τους, ανέφερε χαρακτηριστικά η 37χρονη μπαλαρίνα και πρόσθεσε «αυτό είναι κάτι που συνέβαινε τόσο με τις χορεύτριες του μπαλέτου όσο και με τις σολίστες».

Η Volochkova η οποία, όπως η ίδια τόνισε, απολύθηκε από τα Μπολσόι εξαιτίας κάποιων παραπανίσιων κιλών, παραδέχτηκε ότι και η ίδια έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις. «Πολλά κορίτσια υποχρεώνονταν να βγουν για δείπνο με πλούσιους άντρες, έχοντας όμως τη σαφή οδηγία ότι στη συνέχεια θα έπρεπε να κάνουν σεξ μαζί τους. Κι όταν κάποια κοπέλα ρωτούσε ‘Κι αν αρνηθώ;’ η απάντηση ήταν ότι δε θα πήγαινε σε περιοδεία ή ότι δε θα ξαναχόρευε στα Μπολσόι».

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δυστυχώς, ο γενικός διευθυντής, έχει μετατρέψει το θέατρο σε ένα τεράστιο bordello. Πριν από δέκα χρόνια που χόρευα στο θέατρο, είχα λάβει πάρα πολλές προτάσεις να μοιραστώ τα κρεβάτια ολιγαρχών. Οι μπαλαρίνες, εξαναγκάζονταν να συνοδεύουν πλούσιους άντρες σε δείπνα, ενώ είχε προηγηθεί η εντολή να κάνουν σεξ μαζί τους. Όταν εκείνες αντιδρούσαν, τους έλεγαν πως δεν θα χόρευαν ποτέ ξανά στο θέατρο των Bolshoi».

 

Ο γενικός διευθυντής του θεάτρου, Anatoly Iksanov, πολιορκούμενος από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στο Θέατρο Bolshoi στη Μόσχα την Τρίτη, αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της πρώην μπαλαρίνας, -η οποία σημειωτέον, το 2003 είχε κερδίσει μία δίκη εναντίον των Bolshoi, λόγω της απόλυσής της με τη δικαιολογία ότι ήταν υπέρβαρη- δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν σχολιάζω βρωμιές και ασυναρτησίες».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply