Connect with us

Uncategorized

Μπίλης: Θα κλείσω την πόρτα τελευταίος

Τετραήμερη απεργία οι παίκτες του Τηλυκράτη Λευκάδας.

Published

on

Για τις εξελίξεις στον Τηλυκράτη, το Lefkadasportnews.gr, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας, κ. Λεωνίδα Μπίλη, που μας εξήγησε πως έχουν τα πράγματα αυτή τι στιγμή στην ομάδα, εμφανώς στενοχωρημένος για την εξέλιξη των γεγονότων.

 

“Από τις 3 Αυγούστου υπάρχουν προβλήματα, τα οποία δεν έχουν λυθεί ακόμα και είναι κυρίως οικονομικής φύσεως. Τα παιδιά(σ.σ οι παίχτες), έκαναν τεράστια υπομονή και τις περισσότερες φορές εγώ ο ίδιος τους κράτησα για να μην φύγουν νωρίτερα” μας είπε στην αρχική του τοποθέτηση και στην συνέχεια τόνισε “αυτή τι στιγμή, όλοι έχουμε γυρίσει στα σπίτια μας και περιμένουμε τι θα μας πουν. Εκτός από προβλήματα με το οικονομικό, υπήρχε θέμα με την σίτιση και με την διαμονή μας”, τελειώνοντας με την φράση “εγώ θα φύγω τελευταίος”, θέλοντας να βάλει τέλος στα σενάρια που κάνουν λόγο για αποχώρηση, από τον “κυανέρυθρο” πάγκο.

 

Δηλαδή, ούτε έχετε παραιτηθεί, ούτε απολυθεί;

” Εγώ, όπως σας είπα, θα φύγω τελευταίος. Δεν έχω παραιτηθεί, ούτε σκοπεύω να το κάνω, άσχετα με αυτά που ακούγονται. Όσο αναφορά τώρα οι άλλες οι απόψεις που κάνουν λόγο για απόλυση, εμένα προσωπικά ο πρόεδρος δεν μου έχει κοινοποιήσει κάτι ακόμα, όπως και σε κανέναν, από όσο ξέρω.”

 

Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει ή το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω;

” Παρότι έχουμε φτάσει στην “ώρα μηδέν” για το σωματείο, η ομάδα είναι καινούργια και σε όλα της τα παιχνίδια, οι παίχτες έβγαλαν την προσωπικότητά τους μέσα στο γήπεδο. Αν αναλογιστείς πώς με όλες αυτές τις καταστάσεις, δημιουργήσαμε μια καλή χημεία, τότε εύλογα καταλαβαίνει κανείς πως η ομάδα, μπορεί να κινηθεί, αρκεί να τακτοποιηθούν ορισμένες εκκρεμότητες και να μπει μια καλή σειρά. Εγώ, είμαι στην διάθεση της διοίκησης, αν δρομολογηθούν κάποιες καταστάσεις και μπει μια νέα αρχή.”

Πηγή: Lefkadasportnews.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply