Connect with us

4ος Όμιλος

Μπάρμπεκιου με…άρωμα ΟΦΗ  στο Βαρδινογιάννειο

Published

on

Ο παλιός παίκτης του ΟΦΗ’ 94 Μανόλης Μαρκάκης και ιδιοκτήτης της ιδιαίτερα πετυχημένης στο Ηράκλειο καντίνας το «Μανωλιό», έκανε το…τραπέζι για μια ακόμη φορά στους παίκτες του ΟΦΗ.

«Μετακόμισε» την καντίνα του στο Αθλητικό κέντρο, και πρόσφερε απλόχερα τις υπηρεσίες του στους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι την έκαναν…ταράτσα (!) με τα σουβλάκια, τις πασέτες, τα φιλέτα κοτόπουλο και τα «μπιφτέκια» του «Μανολιού», που έδωσε …ρέστα με ρεσιτάλ ψησίματος και ποιότητας φαγητού!

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ δοκίμασε τις νοστιμότατες γεύσεις του «Μανολιού» και των συνεργατών του, μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο.

Ολοι έδωσαν συγχαρητήρια στα παιδιά απο την καντίνα «Το Μανωλιό» η οποία δίκαια έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια στο κοινό του Ηρακλείου (θα την βρείτε καθημερινά στην οδό Λακωνίας, έναντι του Παγκρητίου σταδίου).

Με ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ ευχαρίστησε τον Μανόλη Μαρκάκη για την προσφορά του στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ και του ευχήθηκε να έχει πάντα …καλές δουλειές!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr απο την όμορφη εκδήλωση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply