Connect with us

8ος Όμιλος

Μουσταφίδης: “Δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στον Ηλυσιακό-Μπορούσαμε την υπέρβαση”

Published

on

Για τον Ηλυσιακό η σεζόν θεωρείται επιτυχημένη, ή μάλλον ονειρική αφού η ιστορική ομάδα που τα τελευταία χρόνια πάντα διεκδικούσε την παραμονή της μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές,έφτασε φέτος να αποδώσει το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια αποδεικνύοντας ότι θα μπορούσε να θέτει ακόμη υψηλότερα τον πήχη.

Ο σωστός σχεδιασμός, η φερεγγυότητα της διοίκησης, και το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια ήταν τα στοιχεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία των “κιτρινόμαυρων”.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κράτησε με την παρουσία του τον ιστορικό σύλλογο του κέντρου σε υψηλό επίπεδο και αποτέλεσε εκ των ογκόλυθων στην αμυντική γραμμή ήταν ο Παύλος Μουσταφίδης.

Ο ίδιος αναφερόμενος στην πορεία που πραγματοποίησε ο Ηλυσιακός με δηλώσεις του υποστήριξε: ”Θεωρώ ότι ήταν μια μέτρια σεζόν για την ομάδα διότι με το δυναμικό που είχαμε θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα”

Ερωτηθείς εάν αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του το καλοκαίρι να ενταχθεί στο δυναμικό του Ηλυσιακού, ο “Μούστα” είπε: “Για την επιλογή μου αισθάνομαι δικαιωμένος διότι ήρθα σε ένα ιστορικό σωματείο και με τους ανθρώπους που το διοικούν να είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματίες. Ελπίζω και εγώ από την πλευρά μου να τους έχω δικαιώσει για την επιλογή τους”.

Σε ερώτηση εάν περίμενε ο ίδιος ότι ο Ηλυσιακός θα έφτανε τόσο εύκολα στην παραμονή, ο ίδιος τόνισε: ”Αναμφισβήτητα ήμουν σίγουρος για την εύκολη παραμονή της ομάδας μου στην κατηγορία. Όπως ανάφερα παραπάνω από την προετοιμασία έβλεπα ότι δεν θα είχαμε πρόβλημα με το ροστερ που διαθέταμε,συν το ότι είχαμε από τους πιο έμπειρους προπονητές της κατηγορίας και ξέραμε να διαχειριστούμε καταστάσεις την ώρα του παιχνιδιού”.

Ερωτώμενος εάν ο Ηλυσιακός θα μπορούσε βάση της πορείας να κάνει την υπέρβαση, ο πρώην άσος της Καλλιθέας είπε: ”Με παίχτες όπως είναι ο Ηλίας Ιωάννου,Χρήστος Πιπινης,Γιώργος Λαμπρόπουλος,και Σταύρος Αμανατιδης,την εμπειρία που διαθετουν, την διαθεση στις προπονήσεις και με την παρακίνηση τους στους αγώνες προς τους νεότερους παίχτες πιστεύω πως θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας μέχρι το τέλος. Αλλά κάποιες αδράνειες σε κάποια παιχνίδια μας,μας το στέρησαν”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας: ”Όσο για το μυστικό της επιτυχίας μας ήταν το ότι η ομαδα μας ήταν υγιης από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα. Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι,και το εξαιρετικο κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια μας βοήθησε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο που είχαμε κάθε Κυριακή το οποίο φυσικά δεν ήταν αλλο από την νίκη κάθε αγωνιστική”.

Ερωτηθείς εάν θα παραμείνει στους “κιτρινόμαυρους” ο ίδιος τόνισε: ”Για την παραμονή μου στην ομάδα θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς να το συζητήσουμε αλλά σίγουρα ο Ηλυσιακός έχει τον πρώτο λόγο στις επιλογές μου”.