Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά στο μεγάλο ντέρμπι της Α’ΕΠΣΑ

Published

on

Το μεγάλο ντέρμπι της Α’ ΕΠΣΑ ανάμεσα σε Χαραυγιακό και Αγία Παρασκευή δεν ανέδειξε νικητή αφού οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Τόσο η ιστορική ομάδα των νοτίων προαστίων όσο και η ‘Σάντα’ παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας αρκετά συντηρητικά. Πάντως, στην επανάληψη, οι δυο ομάδες ανοίχτηκαν, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στο γκολ 72, όμως το γυριστό σουτ του Χατζηπαναγιώτη κατέληξε στο δοκάρι. Στο 78′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν όμως η εκτέλεση φάουλ του Ράμμου βρήκε σε ετοιμότητα τον Γιαννόπουλο που έδιωξε σε κόρνερ. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, η Σάντα διατήρησε τη διαφορά της στους δυο βαθμούς από τους νερατζούρι. Πολύ καλή η διαιτησία των Χαρίτου, Αργυρού και Γιαννουγλίδη (ελέγχεται για ένα οφσάιντ που σήκωσε εις βάρος του Χαραυγιακού που δεν ήταν).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Δωριάδης, Γουσούλης, Παπαδημητρίου Ι., Ράμμος, Μπιρμπίλης, Κορρές, Γλυκός (28’ Μπουγατσιάς), Τουγουντζόγλου, Παγίδας (49’ Σκούρας), Μπίτιλης, Αβίντογλου (79’ Ντακογιαννόπουλος)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Τάσος Δημητρίου): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Αλευρής, Καραπιπέρης, Σκόνδρας, Τσώνης, Κλης (46’ Παπάζογλου), Χατζηπαναγιώτης, Τσοχαντάρης, Πασάς (77’ Κράσι), Μουλάκης (67’ Κακλαμάνος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply