Connect with us

stoplekto

“Μοιρασιά” και πανηγύρια ανόδου για Θύελλα και Ζευγολατιό

Published

on

Την επιστροφή της στην football league2 και μαθηματικά εξασφάλισε η Θύελλα Ραφήνας μετά και την ισοπαλία 0-0 στο Ζευγολατιό απέναντι στην τοπική ομάδα που και αυτή θα επακολουθήσει ως δεύτερη στον 11ο . όμιλο.

Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη προσπάθησε στο πρώτο μέρος είχε την ευκαιρία στο 26’ και στο 42’ με τον Χαρακτίδη να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε. Οι γηπεδούχοι απείλησαν και αυτοί με την σειρά τους σε δυο τρεις περιπτώσεις αλλά ο Δράμπαλης δεν τους «επέτρεψε» να πανηγυρίσουν.

Το δεύτερο μέρος έδειχνε και από τις δύο ομάδες διαδικαστικού χαρακτήρα γεγονός με το τελικό αποτέλεσμα να μην αλλάζει, και το σφύριγμα της λήξης από τον ρέφερι Καρυοφύλλη έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στους δυο πάγκους..

Διαιτητές ήταν οι  Καρυοφύλλης, Κοντιζάς  και Ζουλής.

 

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Μητσόπουλος (60′ Κόντης), Χουσελάς, Μαλαχάτης, Βελέτζας Κ., Χατζησοφρωνίου (55′ Κλαδάκης), Παινέσης (69′ Μπαλής), Γκολέμης, Σπυρόπουλος, Αυγερινός, Καλλίρης, Μηριώτης.

 

ΘΥΕΛΛΑ : Δράμπαλης, Αράπης, Στάφα, Μανουσάκης, Φύτρος, Ντούνης (65′ Μπαξεβάνης), Ντόσκας, Χαρακτίδης (53′ Γεωργιάδης), Αθανασόπουλος, Ανδρεαδάκης, Ζέκιο (76′ Παπαδόπουλος).