Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά για Χαλάνδρι και Χολαργό

Published

on

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Χαλάνδρι και Χολαργό για την 11η αγωνιστική. Οι δύο σύλλογοι τα έδωσαν όλα για τους τρεις βαθμούς, κυρίως οι γηπεδούχοι που είδαν τους ‘κυανόλευκους’ να βρίσκουν ρυθμό και να ‘τσιμπούν’ τον βαθμό λίγο πριν τις καθυστερήσεις. Οι ‘πράσινοι’ είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι και άνοιξαν το σκορ στο 28′ έπειτα από πάσα του Αχιλλέα Κατσιούλη ο Λειβαρτζινός αστόχησε ελέω Νικολάου, με τον επερχόμενο Μπιζά να πλασάρει άψογα. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους κάνοντας αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα. Τελικά, δικαιώθηκαν στο 88′ χάρις τον Κετσετζόγλου που σκόραρε με το κεφάλι αξιοποιώντας την κεφαλιά-πάσα του Σπυρόπουλου σε πλάγιο του Χάλου. Με αυτή την ισοπαλία το συγκρότημα του Νίκου Νικολακόπουλου έμεινε τρίτο στους 20 πόντους. Αντίθετα, το σύνολο του Δήμου Τσιμιλιώτη συνεχίζει να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα έχοντας 8 βαθμούς στην 13η θέση, όπως ο Βοτανικός και η Διάνα.

Διαιτητές: Χριστοδούλου Π., Δόσης Μ., Καρατζίκας Α.

Χαλάνδρι (Δήμος Τσιμιλιώτης): Κατσιούλης Φ., Λαζάρου, Ζούνα, Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης, Λειβαρτζινός (84′ Λουκάς), Τσίτσαρης, Κατσιούλης Α. (76′ Καγιώργης), Μπιζάς, Σκούμας (55′ Πατσιαβούρας).

Χολαργός (Νίκος Νικολακόπουλος): Νικολάου, Καζάκος Α. (78′ Αναστασόπουλος), Λυράς, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Καζάκος Π. (58′ Κατσαρός), Χάλος, Τζέλη, Κετσετζόγλου, Πλεμμένος (85′ Τασιούδης), Ντζαβίδας.