Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά ανάμεσα σε Πετράλωνα και Άμιλλα

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ αφού Πετράλωνα και Άμιλλα Περιστερίου έμεινε στο άσφαιρο 0-0. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί και τις δυο ομάδες, αφού και οι δυο απώλεσαν ευκαιρίες, με την Άμιλλα να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ειδικά στο δεύτερο μέρος, , που ανέβασε την απόδοσή της, και ήταν καλύτερη χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με τους Δέγκλερη (51’, 72’), Μπάϊρα (63’), Δουμα (84’) και 86’ με τον Τσατσα, όταν πραγματοποίησε δυνατό σουτ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες, με τα Πετράλωνα να βρίσκονται κοντά στο γκολ με τους Μαρτέκα (10’), Κρεμμύδα (13’), Παπαδάκη είχε πλασέ στο δοκάρι στο 31’ και Τσολάνη (37’)., ενώ η Άμιλλα με τον Δέγκλερη(5’ και 35’).

Καλή η διαιτησία των Κοσικίδη, Τζελέπη, Δεληθοδωρή.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Γαληνός): Συρίγος, Αγγελακόπουλος, Μουντράκης (61’ Παπαδόπουλος), Μακρυγιάννης, Παπαδάκης, Τσολάνης, Μουρίκης, Λάππας, Μαρτέκας, Κυφωνίδης, Κρεμμμύδας.

ΆΜΙΛΛΑ (Μπεκρής): Παπαδούλης, Καλίκας, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Δέγκλερης (89’ Κοτσαλης), Ψηλός, Κακαράκης (50’ Μεμη), Αθανασόπουλος, Τσατσα, Θανάση, Μπάϊρας (75’ Δουμας).

foto : sportifico.gr xrostos Xostikidis