Connect with us

slideshow

Μοιρασιά ανάμεσα σε Νικηφόρο και Λαυρεωτική

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στο Νικηφόρο και τη Λαυρεωτική με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2. Στο 10′ ο Γαλανόπουλος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 25′ χάρις σε εκτέλεση πέναλτι του Κοντογιάννη. Το ημίχρονο βρήκε το Νικηφόρο να προηγείται στο σκορ χάρις σε γκολ που πέτυχε στο 41′ ο Δελμαδώρος. Στο 55′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 2-2 όμως η προσπάθεια του Γιαχάεβ κατέληξε στο δοκάρι. Στο 69′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να σημαδέψουν το δοκάρι με τον Τσιριγώτη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 76′ ο Μακρής. Η ομάδα από το Λαύριο ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παντελιά στο 86′ με δεύτερη κίτρινη 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κορδολαίμης
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Κούρτι (82′ Ρίζος), Δημητριάδης, Γαλανόπουλος, Τσιριγώτης Β., Καλούδης, Οικονομέας, Δελμαδώρος, Σαρέλλης (74′ Παπαβασιλείου), Δούβος, Αναγνωστόπουλος (46′ Καραϊνδρος)
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωνσταντίνου, Δρογγίτης, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Μακρής, Γιαχάεβ, Ασλάνι (57′ Λάππας), Κοντογιάννης (89′ Σελιμάς), Τσιριγώτης Σ. (50′ Σέμπρος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply