Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο Ίλιον

Published

on

Ωραίο παιχνίδι έγινε στο Ίλιον ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λιοσίων και την Αγία Ελεούσα που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Μόλις στο 3′ ο Βασίλης Μιχελής εκτέλεσε κόρνερ και ο Κώστας Μιχελής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους κυανόλευκους. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι ισορρόπησαν και στο 31′ ο Παπανικολάου με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι αφού το πλασέ του Κίτσιου βρήκε και στα δύο κάθετα δοκάρια του εξουδετερωμένου Ζούκα στερώντας τους το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι εξακολουθούσε να είναι σκληρό και την ομάδα των Λιοσίων να χάνει πολλές ευκαιρίες κυρίως με τον Κίτσιο όπως στο 79′ σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ. Στις καθυστερήσεις, ο Γιάκας παραπονέθηκε έντονα στον διαιτητή Γαβρίλη και εκείνος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Διαιτητές: Γαβρίλης, Μητροφάνης, Στάικος.

Ολυμπιακός (Β.Χαντές): Στουραϊτης, Δούκας (80′ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος, Καρίτζης, Γιάκας, Μηλιώνης, Ρεζτσόβ, Λέκκας, Βελέντζας (15′ Παπανικολάου), Ζέλο (87′ Σταματάκης), Κίτσιος.

Αγ.Ελεούσα (Γ.Ασπρογέρακας): Ζούκας, Μιχελής Β., Μουστάκης, Πλακάς, Μιχελής Κ., Χρυσούλης, Κακαβάς, Μπούσης, Χόρτσας (84′ Μπατάι), Νικολάου (75′ Σαρλάς), Ζιάι (66′ Καλλογερής).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply