Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μιχαηλίδης: Η διοίκηση έχει τη διάθεση να πρωταγωνιστήσουμε

Published

on

Ανέλαβε τα ηνία της Διάνας Ηλιούπολης σχεδόν πριν από δυο χρόνια και κατόρθωσε να διατηρήσει το σύλλογο στην Α’ ΕΠΣΑ και την περσινή χρονιά να τον οδηγήσει μια άνετη παραμονή αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Παρ’ όλα αυτά, ο Άκης Μιχαηλίδης, δεν επαναπαύεται αφού με καθημερινή δουλειά προσπαθεί να δώσει τις… απαντήσεις που πρέπει ώστε να εκτιμηθεί η δουλειά του από τα πρόσωπα που παρακολουθούν το αθηναϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Το ‘Αθλητικό Πνεύμα’ επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος δεν αρνήθηκε να μιλήσει αναφορικά με το πως κυλάει η προετοιμασία λέγοντας: ‘‘Έχουμε παίξει μόλις ένα φιλικό ως τώρα. Σήμερα παίζουμε το δεύτερο με την Προοδευτική. Συμπεράσματα για την εικόνα της ομάδας θα μπορούμε να εξάγουμε μετά τα φιλικά που θα έχουμε το σαββατοκύριακο στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα κρίνουμε”.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει περαιτέρω ενίσχυση είπε: ”Ναι θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση. Ηδη κλείσαμε ένα στόπερ (Γιαννουλάκη) και ίσως έοχυμε ακόμη έναν αμυντικό στη συνέχεια”.

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο στόχος της ομάδας φέτος, ο Μιχαηλίδης απάντησε το εξής: ”Η διοίκηση έχει τη διάθεση να πρωταγωνιστήσουμε. Η διοίκηση θέτει τους στόχους. Για εμένα στόχος της ομάδας είναι να γίνει η ομάδα ένας σταθερός παράγοντας της κατηγορίας. Να δώσουμε αξία στη φανέλα μας. Αλλά και εγώ είμαι υποχρεωμένος να ακολουθώ τα ζητούμενα της διοίκησης”.