Connect with us

7ος Όμιλος

Μιχάλης: Μάχη απ’ τα παιδιά για το ποιος θα βρίσκεται στην ενδεκάδα

Published

on

Σε γενικές γραμμές στη Θύελλα Καμαρίου υπάρχει ικανοποίηση από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στις προπονήσεις.

Ο Κώστας Μιχάλης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του πλην του Κώστα Βλαβιανού που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

Από εκεί και πέρα, οι περσινοί νταμπλούχοι Κυκλάδων θα δείξουν τα πρώτα σημάδια γραφής την Κυριακή στις 19.00 στην έδρα τους αφού θα αντιμετωπίσουν τον Πανθηραϊκό.

Ο Κώστας Μιχάλης θα μοιράσει το χρόνο συμμετοχής, ενώ, αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται από τους παίκτες του τις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας δήλωσε:

”Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και είμαι προβληματισμός διότι πραγματικά γίνεται μεγάλη μάχη για το ποιος θα καταφέρει να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα αλλά και στην 18αδα. Υπάρχει αξιόλογο υλικό και υπάρχουν παίκτες που θα μείνουν απέξω και ουσιαστικά θα τους έχω αδικήσει, όμως θα πρέπει να χρησιμοποιούμε ένδεκα παίκτες. Η προσπάθεια που κάνουν είναι τρομερή. Βέβαια αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι τα παιχνίδια πολλά, το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, και επειδή συμμετέχουμε σε δυο διοργανώσεις Κυπέλλου και θα δώσουμε τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να δείξουν τις πραγματικές τους ικανότητες. Θα χρειαστούν όλη αφού κανείς δεν περισσεύει”.